вівторок, 09 серпня 2011 14:56

Наставник збірної Колумбії двічі вдарив жінку, яка покритикувала його

Наставник збірної Колумбії двічі вдарив жінку, яка покритикувала його

Головний тренер збірної Колумбії з футболу Ернан Гомес вибачився за бійку з вболівальницею, яка розкритикувала його роботу на посаді наставника національної команди. Про це повідомляє Reuters. 55-річний Гомес двічі вдарив жінку в одному з барів колумбійської столиці в ніч з 6 на 7 серпня.

Гомес визнав, що він був неправий і підкреслив, що йому не слід було виходити з себе. Тренер відзначив, що за 26-річну кар'єру в професійному футболі він жодного разу не опинявся в подібних ситуаціях. За словами Гомеса, цей вчинок ганьбить його в очах матері, дружини і всіх жінок в Колумбії.

Як відзначає Associated Press, жіночі громадські організації в Колумбії зажадали відставки Гомеса, однак глава Колумбійської федерації футболу Луїс Бедойя заявив, що події в особистому житті тренера не повинні впливати на його роботу в збірній.

У 2010 році Гомес вдруге у своїй кар'єрі очолив збірну Колумбії. Тренер уже працював з цією командою з 1995 по 1998 роки і вивів колумбійців у фінальну частину чемпіонату світу у Франції. На Кубку Америки 2011 Колумбія дійшла до 1 / 4 фіналу, де поступилася збірній Перу.

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Колумбії двічі вдарив жінку, яка покритикувала його». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути