четвер, 14 лютого 2013 04:40

Наставник "Бордо" запросив українську журналістку ввечері у готель
29

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Наставник французького "Бордо" Франсіс Жийо показав, що з почуттям гумору у нього все у повному порядку. Все-таки, француз є француз. Хай відповіді тренера не були аж надто інформативними, зате оригінальними. Так, Жийо з ходу заявив, що його команда не має права поступитися у Києві з розгромним рахунком.

Левова чатина питань на прес-конференції не стосувалася матчу з "Динамо". Тренер навіть пожартував, мовляв "а питання по темі будуть?". Один із журналістів поцікавився чи привіз Жийо хоча б пляшку відомого французького вина у подарунок Олегу Блохіну. Француз не розгубився:

"На жаль, ми не можемо перевозити хоч би й одну пляшку вина. Якби правила дозволяли, я б зробив Блохіну подарунок" - заявив коуч.

Апофеозом прес-конференції стало запитання журналістки про Артема Мілевського, якого перевели у "Динамо-2".

"А у вас ще є якась інформація по "Динамо"? Я запрошую вас сьогодні ввечері до готелю. Сподіваюсь ви зможете розказати мені ще щось по супернику. Скажіть, ви завтра будете на матчі?" - поцікавився Жийо. Дівчина трохи розгубилася і так і не відповіла на питання француза.

Додамо, що 9 лютого наставнику виповнилося 53 роки. У цей день "Бордо" програв "Аяччо" у чемпіонаті Франції. Капітан команди Ярослав Плашил запевнив, що Жийо без подарунка не залишився.

Матч "Динамо" - "Бордо" пройде 14 лютого на "Олімпійському". Початок зустрічі о 20:00.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Бордо" запросив українську журналістку ввечері у готель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути