неділя, 21 липня 2013 17:01

"Нам під силу пройти ПАОК" - Девіч

Харківському "Металісту" під силу пройти грецький ПАОК у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Про це після матчу з київським "Арсеналом" розповів нападник харків'ян Марко Девіч.

Нагадаємо, матч завершився нервовою перемогою гостей — 2:1.

"Ви самі все бачили. Нам традиційно важко даються матчі з "Арсеналом", особливо у Києві, - каже Марко. - Не скажу, що ми у першому таймі грали погано, але пропустили гол у свої ворота. Добре, що у перші 15 хвилин другого нам вдалося забити два голи і виграти гру.

Чи хвилювалися після пропущеного м'яча? Ну, у нас попереду ще було 45 хвилин. Це достатньо, щоб двічі забити і виграти матч.

Рука Крістальдо? У моменті, коли забивали другий гол, було багато гравців і я вже бачив, як м'яч опинився у сітці воріт."

У матчі дебютували два бразильських новачки "Металіста" — Родріго Моледо і Дієго Соуза.

"Не мені оцінювати дії інших гравців. Вболівальники і фахівці зроблять це краще."

У другому таймі Девич діяв у нападі в парі з аргентинцем Крістальдо.

"У попередньому матчі Крістальдо віддав гольову передачу, а сьогодні забив дуже важливий гол для нас. Джонатан — дуже хороший гравець, який багато працює на тренуваннях і не дарма так виглядає. Його вихід — це підсилення атаки, особливо коли на табло нулі, або ми програємо. Я згоден з рішенням тренера".

У третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів "Металіст" зіграє з грецьким ПАОКом. Перший матч пройде на виїзді 30 липня без глядачів.

"Поки ми не думаємо про ПАОК. Попереду у нас матч проти "Іллічівця" у Харкові. Вже після цього будемо готуватися до Ліги чемпіонів. ПАОК — це хороший суперник. Нам під силу пройти грецьку команду, але буде важко. Я сподіваюсь, до цих матчів ми підійдемо в оптимальних кондиціях і наша форма буде кращою, ніж на сьогоднішній день.

Шкода, що перший матч ми зіграємо без глядачів. У футбол грають для вболівальників. Тим більше, у ПАОКа дуже хороша підтримка та атмосфера на домашніх матчах. Дуже шкода, що матч пройде при порожніх трибунах. Не можу пригадати чи вже доводилось так грати", - зазначив Девіч.

Зараз ви читаєте новину «"Нам під силу пройти ПАОК" - Девіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути