четвер, 20 жовтня 2016 22:50

"Нам потрібно забути цей матч" - Фонсека про перемогу над "Гентом"

"Нам потрібно забути цей матч" - Фонсека про перемогу над "Гентом"
Паулу Фонсека shakhtar.com

Наставник донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував перемогу над "Гентом" у Лізі Європи. "Гірники" розтрощили суперника з рахунком 5:0 на "Арені Львів".

"Чудова гра і результат проти сильної команди. Якщо дивитися з тактичної точки зору, то ми зіграли практично ідеально. Нам дуже допоміг перший гол. Ми отримали багато вільного простору. Ключ нашої перемоги — це гра команди у захисті. Ми дуже добре зіграли біля своїх воріт.

Травма Віктора Коваленка? Сьогодні ще рано про це говорити. Завтра зробимо тести і будемо знати більше інформації про стан Віктора.

День народження в арбітра Ентоні Тейлора? Не знав про це. Але скористаюся нагодою і привітаю його з днем народження. Сьогодні було чудове суддівство.

Команда не може розслабитися. Нам потрібно забути цей матч. Ніяким чином не дозволю гравцям втратити мотивацію. Попереду у нас дуже важливі матчі.

Як я казав, ми не звикли грати проти схеми з трьома захисниками. Тренер "Гента" виконав чудову роботу. Просто сьогодні ми виявилися сильнішими.

Який з голів був найбільш ефектним? Всі гарні. В тому числі, Максима Малишева. Вчора на прес-конференції я трохи пожартував, щоб розслабити його", - сказав Фонсека.

Додамо, що наступний матч у Лізі Європи "Шахтар" зіграє на виїзді проти "Гента" (Прямий ефір на каналі "Україна", текстовий он-лайн Gazeta.ua).

Зараз ви читаєте новину «"Нам потрібно забути цей матч" - Фонсека про перемогу над "Гентом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути