Ексклюзиви
пʼятниця, 19 жовтня 2012 11:04

"На матч з Болгарією збірна України має вийти з новим наставником" - Фоменко

"На матч з Болгарією збірна України має вийти з новим наставником" - Фоменко
Фоменко: "Тренера збірної мають призначити 14 листопада". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Новий тренер національної збірної України повинен бути призначений до 14 листопада, коли наша команда зіграє товариський матч зі збірною Болгарії. Про це заявив глава Комітету по збірних Федерації футболу України Михайло Фоменко, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"З одного боку, до наступних офіційних матчів залишається ще багато часу. Але з іншого, я вважаю, що у нового тренера, хто б він не був, має бути в запасі як мінімум пара товариських зустрічей для налагодження ігрових схем. Більше скажу: вже 14 листопада на поєдинок в Бургасі з командою Болгарії наша збірна повинна вийти з новим, повноцінним головним тренером", - сказав Фоменко.

Фоменко також зазначив, що кандидатуру тренера будуть узгоджувати кілька інстанцій. "Свої кандидатури запропонує тренерська рада у складі 16 наставників клубів Прем'єр-ліги, у мене також буде своя думка, яку я висловлю керівництву ФФУ. Само собою, останнє слово за виконкомом. Адже цілком імовірно, що в Анатолія Дмитровича Конькова і його колег можуть бути свої побажання щодо кандидатури головного тренера", - говорить він.

Нагадаємо, Олег Блохін залишив посаду головного тренера збірної України, прийнявши пропозицію очолити київське "Динамо". Два жовтневих матчу кваліфікації ЧС-2014 через хворобу Блохіна команда проводила під керівництвом Андрія Баля, Олега Кузнецова та Олександра Заварова.

Останнього називають найімовірнішим кандидатом на вакантну посаду.

Зараз ви читаєте новину «"На матч з Болгарією збірна України має вийти з новим наставником" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути