четвер, 20 жовтня 2016 14:21

"Ми ніколи не граємо на нічию" - наставник "Гента" вважає "Шахтар" командою Ліги чемпіонів
6

Наставник бельгійського "Гента" Хейн Ванхазебрук на 20 хвилин запізнився на свою передматчеву прес-конферецію.

Нагадаємо, сьогодні донецький "Шахтар" зіграє з "буйволами" у матчі 3-го туру групового етапу Ліги Європи на стадіоні "Арена Львів". Зустріч розпочнеться о 20:00.

 

"Прошу вибачення за запізнення. Вечером у Львові важкий рух на дорогах, - сказав Ванхазебрук у своєму вступному слові до журналістів. - В Україну прилетіли 24 футболісти, за винятком Маттоне, Суммаха і Схофса".

Після цього до наставника "Гента" посипалися питання від бельгійської та української преси. Цікаво, що Хейн відповідав англійською. Говорив доволі розгорнуто, багато жартував і закидав "Шахтар" компліментами.

 

"Шахтар" - найкраща команда в Україні по володінню м'ячем. Те саме можна сказати про нас у чемпіонаті Бельгії. Цікаво, як складеться гра. Донецький клуб проводить зустріч на домашній арені, тому постарається тримати все під своїм контролем. Але ми готові до цього.

Вважаю, що "Шахтар" - команда Ліги чемпіонів. Для цього у клубу є все необхідне - гра, футболісти та досвід. Випадок завадив "гірникам" пройти "Янг Бойз". Українська команда набагато краще за швейцарців. Матч з "Шахтарем" - великий виклик для нас. Це найсерйозніший суперник, з яким ми грали у цьому сезоні.

Якщо подивитися на наші результати, то може скластися враження, що у нас є проблеми з виїзними матчами. Це не зовсім вірно. У нас були непрості виїзди проти "Брюгге" та "Андерлехта" у чемпіонаті Бельгії та проти "Браги" у Лізі Європи. У нас було достатньо нагод у цих матчах, але підвела реалізація моментів", - каже Ванхазебрук.

 

"Шахтар" виграв два матчі групового етапу Ліги Європи і при цьому не пропустив у них жодного м'яча.

"Цей факт ще раз підкреслює те, що "Шахтар" є найкращою командою в Україні і однією з найкращих в Європі. Ми також мало пропускаємо у себе в Бельгії. Але кожна гра — це нова історія. У цьому сезоні ми вже грали проти команд, які гарно вміють захищатися і знаходили дорогу до їхніх воріт. Постараємося вразити ворота суперника і цього разу. Ми ніколи не граємо на нічию. Ми воліємо атакувати і шукати можливості, щоб відзначитися", - амбіційно заявив наставник "Гента".

 

У чемпіонаті Бельгії виступає кілька українських гравців. А от "Гент" поки не встиг обзавестися українським легіонером.

"Ніколи не говори ніколи. Можливо, у майбутньому у нашій команді буде український футболіст. У вашій країні дуже багато цікавих гравців. Однак, ми не найбагатший клуб Бельгії. У нас немає таких фінансових можливостей, щоб платити великі гроші за хороших виконавців. Рекордний наш трансфер в історії клубу — це футболіст за 2 мільйони євро. Можливо, у майбутньому ми будемо більше витрачати на гравців", - поділився інформацією Ванхазебрук.

 

Наставник "Гента" взяв із собою на прес-конференцію півзахисника Деягере. Втім, гравець не був таким красномовним, як наставник.

"Я щасливий повернутися на поле. Мотивація у мене така ж велика. Хотілося б зіграти дуже добре в матчі з "Шахтарем". Ключ до успіху? Потрібно вірити у свої сили. Знаю, що суперник любить контролювати м'яч. Ми теж. Якщо будемо впевнені у собі, то у нас будуть шанси на позитивний результат".

 

Після прес-конференції "Гент" провів тренування на "Арені Львів".

Додамо, що наш сайт проведе текстову он-лайн-трансляцію зустрічі. Прямий ефір на каналі "Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я міг би назвати стартовий склад, але змушу вас подумати" - як Фонсека феєрив перед "Гентом"

Зараз ви читаєте новину «"Ми ніколи не граємо на нічию" - наставник "Гента" вважає "Шахтар" командою Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути