вівторок, 19 березня 2013 18:07

"Ми домовилися з Ракицьким" - Фоменко

"Ми домовилися з Ракицьким" - Фоменко
Гравці запевнили Фоменка, що все розуміють. Фото: ffu.org.ua

Наставник національної збірної України Михайло Фоменко відзначив правий фланг польської команди перед матчем у Варшаві. Про це тренер сказав на прес-конференції.

"Всі розуміють, в якій складній ситуації опинилася наша збірна. Також ми не можемо розраховувати на всіх своїх найсильніших гравців. Не зіграє Євген Коноплянка, який завтра знову відправиться на консультацію в Німеччину. Під питанням участь Олександра Кучера. Захиснику наклали шви, але скоро їх мають зняти", - сказав Фоменко.

Проти Польщі збірна не гратиме з таким настроєм, як проти Молдови та Чорногорії.

"22 березня ви все побачите. Зараз можна говорити різне. Я розмовляв з гравцями, вони кажуть, що все розуміють. Не думаю, що у футболістів на матчі проти поляків буде така мотивація, як у поєдинках проти Молдови та Чорногорії", - зазначив Михайло Іванович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Польщі прислала шпигуна на матч України і Норвегії

Наставник українців відзначив сильні сторони суперника.

"Ми добре ознайомлені зі збірною Польщі. Майже всі їх гравці представляють європейські клуби. Відзначу правий фланг і тріо з дортмундської "Боруссії". Постараємося їх нейтралізувати. Мої помічники переглядали товариські матчі збірної Польщі. Але там команда грала не основним складом. Орієнтуємося на їх офіційні поєдинки. Особисто я переглянув п'ять матчів у записі", - каже він.

Михайло Фоменко мав розмову із Ярославом Ракицьким, який пропустив останню товариську зустріч.

"Розмова була. Ми домовилися, що в подальшому він не робитиме послуг. Назаренко і Михалик? Ви же знаєте, як "Таврія" готувалася до чемпіонату. А у Тараса зараз не кращий період у кар'єрі. Щодо голкіперів, то всі викликані нами воротарі — високого рівня. Хто буде себе краще почувати, той і зіграє 22 березня. Гра проти збірної Польщі буде вестися тактично. Ми запитаємо у гравця, чи зможе він виконати певний об'єм работи. Якщо так, то все буде добре. Ми не можемо зараз робити багато змін. Центр захисту? Я б не хотів на це відповідати. Це виглядатиме, ніби я не довіряю своїм гравцям. Лідер команди? Святе місце порожнім не буває. Хлопці це розуміють і підтягуються", - зазначив Михайло Фоменко.

Нагадаємо, матч збірних Польщі та України відбудеться 22 березня в Варшаві на стадіоні "Національний". Початок о 21:35. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Ми домовилися з Ракицьким" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути