Ексклюзиви
пʼятниця, 21 травня 2010 13:47

Моуріньо погодився очолити "Реал"

Моуріньо погодився очолити "Реал"

Португальський тренер міланського "Інтера" Жозе Моуріньо погодився стати новим наставником мадридського "Реала" в наступному сезоні, повідомляє іспанська Marca.

За інформацією видання, португалець через свого представника Жорже Мендеша прийняв пропозицію, згідно якої він буде працювати на Сантьяго Бернабеу мінімум три роки.

Чинний тренер мадридців Мануель Пеллегріні покине стан "вершкових" після того, як провів біля керма команди один сезон, за який при рекордних витратах не вдалося виграти жодного титулу. Моуріньо відкинув більш вигідну пропозицію від "Інтера", щоб очолити "Реал", оскільки він не раз відзначав, що незадоволений ситуацією в італійському футболі, відзначає видання.

У суботу міланці зіграють у фінальному матчі Ліги чемпіонів з мюнхенською "Баварією" в Мадриді, який стане для Моуріньо останнім шансом завоювати трофей з "Інтером".

За час перебування на Апеннінах 47-річний фахівець завоював 4 титули - 2 скудетто (2009, 2010), Суперкубок Італії (2008) і Кубок Італії (2010).

Нагадаємо, що чутки про те, що португальський тренер може очолити Королівський клуб витали вже досить давно. Португальському тренеру то приписували згоду на керівництво клубом, то сам Жозе цю інформацію спростовував.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Моуріньо погодився очолити "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути