вівторок, 09 жовтня 2012 11:51

Моралес запропонував зустрітися в ринзі Федченку

Моралес запропонував зустрітися в ринзі Федченку
Федченко заявив про себе світовій боксерській громадськості в бою проти Маркеса. Фото: gorodokboxing.com

Незабаром може відбутися боксерський поєдинок між українським напівсередньоваговиком Сергієм Федченком і мексиканцем Еріком Моралесом.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив колега й товариш Федченка Сергій Козенко, який прийшов повболівати за нього на боксерський турнір у столичному Палаці спорту.

"Федченко – це єдиний боксер із усіх, на якого тут можна сьогодні подивитися, – говорить він. – Ми товаришуємо з ним. Сьогодні він безсумнівно переможе. Адже це в нього відновлювальний бій після Маркеса. Відтоді минуло приблизно 4-5 місяців. У майбутньому може відбутися поєдинок Федченка з Моралесом, який пропонував йому цей бій. Раніше Моралес був дуже хорошим боксером, а зараз це вже зірка, що заходить".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україна! Україна!" - скандували в залі, коли на ринг винесли прапор Росії

Сергій Козенко родом із Прилук Чернігівської області, сам займається боксом.

"Хочу також у майбутньому виступати під егідою промоутерської компанії "К2 Promotions". Почав займатися боксом у 17 років із 2009 року, зараз мені 19. Тренуюся в спортивному клубі "Восход" разом із Дмитром Нікуліним (колишній чемпіон Європи в першій середній вазі – Gazeta.ua). До цього я займався кікбоксингом. Хотів би виступати у ваговій категорії до 60 кілограм", – зазначив хлопець.

Нагадаємо, днями Сергій Федченко (31-2, 14 КО) без особливих проблем розібрався з грузином Нугзар Маргелашвілі (24-19, 11 КО), вигравши технічним нокаутом у п'ятому раунді. Бій проходив у рамках боксерського турніру промоутерської компанії братів Кличків "К2 Promotions" у столичному Палаці спорту.

Зараз ви читаєте новину «Моралес запропонував зустрітися в ринзі Федченку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути