субота, 12 листопада 2011 00:55

"Моменти збірної України були якісніші за німецькі" - Михайличенко

"Моменти збірної України були якісніші за німецькі" - Михайличенко

У грі збірних України та Німеччини була справжня чоловіча боротьба, а моменти, створені українцями, виявилися більш якісними. Про це сказав екс-наставник синьо-жовтих, а нині спортивний директор ФК "Динамо" (Київ) Олексій Михайличенко в ефірі передачі "Велика політика" на телеканалі "Інтер".

"Відчуття найпрекрасніші, - сказав Олексій Олександрович - Хотів би привітати всіх вболівальників з поверненням футболу на "Олімпійський". Ми довго цього чекали, і сьогодні був дійсно дуже хороший матч. Стадіон, незважаючи на холод, зібрав повні трибуни. Єдине, про що можна шкодувати - не можна повернути 100 тисяч".

Товариський статус гри виявився умовним, вважає Михайличенко.

"Була справжня чоловіча боротьба, підкати, жовті картки, розмови. До сутичок, слава Богу, не дійшло. Але кожен боровся за результат. Програючи 3:1, збірна Німеччини доклала 150% зусиль для того, щоб досягти прийнятного для себе рахунку", - зазначив Олексій Олександрович.

"Потенційно моменти, створені збірною України, були набагато кращі, якісніші. Але їх нереалізація - це хвороба не тільки України, але й багатьох інших пострадянських команд", - додав він.

Нагадаємо, 11 листопада збірна України на НСК "Олімпійський" зіграла внічию 3:3 з командою Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «"Моменти збірної України були якісніші за німецькі" - Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути