понеділок, 12 липня 2010 13:23

Модельєр з Донецька вгадав результат фіналу ЧС-2010 на парі взуття (ФОТО)

Модельєр Ігор Зайцев з Донецька за 2 тижні до фіналу чемпіонату світу з футболу 2010 зробив чоловічу взуттєву пару з символікою команд фіналістів і результатом фінального матчу. Сьогодні вночі, вболіваючи біля телевізора, дизайнер дізнався, що не помилився у своєму "прогнозі". На його зеленій парі відображений рахунок 1:0 на користь іспанців.

Зелені "футбольні" кросівки виконані в 41 розмірі. Виготовлені всього 2 однакові пари.

"Це матеріалізація моїх думок, втілена у взуття, - поділився з Gazeta.ua Ігор Зайцев. - Ідея прийшла, коли дивився відбіркові матчі. Просто захотілося побачити у фіналі ті команди, яким ніколи не доводилося вигравати чемпіонат. І іспанці, і голландці досить сильні, але мені більше подобалася збірна Іспанії. Подумав, що рахунок буде саме 1:0 на користь Іспанії. Так і сталося. Зелений колір символізує газон. Тут збоку м'яч із бажаним рахунком і кольори національних збірних. А на устілці символіка ЧС 2010 - прапор ПАР . У 16 років я грав у юнацькій команді донецького "Металурга" і досі є активним уболівальником".

Ігор Зайцев створює власні моделі і шиє взуття в Донецьку, використовуючи італійську сировину.

Серед його клієнтів політики та зірки естради. Взуття Ігоря Зайцева протягом останніх 7 років носить відомий однофамілець донеччанина - відомий модельєр Слава Зайцев.

У 2004 році Ігор Зайцев створив політичну колекцію черевиків з символікою Юлії Тимошенко, Віктора Ющенка, Петра Симоненка і Віктора Януковича. У той час сам носив черевик "Януковича" на одній нозі разом з черевиком "Ющенко" на інший. Продавати моделі з колекції відмовляється.

Зараз ви читаєте новину «Модельєр з Донецька вгадав результат фіналу ЧС-2010 на парі взуття (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути