четвер, 17 травня 2018 16:12

Міністр спорту розповів, чи готовий "Олімпійський" до фіналу Ліги чемпіонів

Міністр спорту розповів, чи готовий "Олімпійський" до фіналу Ліги чемпіонів
Жданов проінспектував головну арену країни. Фото з соцмережі

Голова спортивного відомства України Ігор Жданов дав свою оцінку готовності НСК "Олімпійський" до проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві.

"Проінспектував завершення ремонтних робіт на НСК "Олімпійському" в рамках підготовки до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Стадіон практично готовий на 100%, залишилися лише деякі косметичні роботи.

Головну увагу ми приділили системі безпеки. У півтора рази збільшили кількість камер відеоспостереження. Ті, що раніше не працювали, замінили. За безпекою під час матчу на трибунах і підходах до стадіону стежитимуть 500 камер зі спеціально облаштованої контрольної кімнати.

Камери здатні з далекої відстані чітко фіксувати порушників громадського порядку. Трансляцію гри між "Реалом" і "Ліверпулем" на весь світ здійснюватимуть 50 камер, коли зазвичай використовують до 20.

Міністерство молоді та спорту спільно з УЄФА в щоденному режимі контролювало хід ремонтних робіт. Особисто переконався, що газон стадіону в прекрасному стані.

Загалом тут провели ремонт та оновлення інженерних мереж, системи енергозабезпечення, водопостачання і водовідведення, пожежогасіння, системи освітлення арени стадіону, вентиляції, гідроізоляції. Здійснили благоустрій території НСК і внутрішніх приміщень стадіону. Відремонтували сходи, дах і багато іншого.

Упевнений, матч пройде на найвищому міжнародному рівні, а плодами ремонтних робіт потім роками користуватиметься наша національна збірна, футбольні клуби та всі відвідувачі стадіону", - написав Жданов у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фан-зону фіналу Ліги чемпіонів 2018 показали з висоти пташиного польоту

Фінал Ліги чемпіонів між "Реалом" і "Ліверпулем" відбудеться 26 травня.

Зараз ви читаєте новину «Міністр спорту розповів, чи готовий "Олімпійський" до фіналу Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути