понеділок, 31 жовтня 2011 16:04

"Металіст" зараз в хорошій формі. З психологією проблеми"- Заваров

"Металіст" зараз в хорошій формі. З психологією проблеми"- Заваров

Чекати відкритого футболу від "Металіста" і "Динамо" у стартовому матчі другого кола навряд чи варто. Тим не менше, гра обіцяє бути досить видовищною, впевнений легендарний динамівець, екс-наставник столичного "Арсенала" Олександр Заваров. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

- "Металіст" після "Шахтаря", думаю, дасть конкуренцію "Динамо", і гра обіцяє бути дуже хорошою, без перебільшення за шість очок. Багато чого буде залежати від стану команд після Ліги Європи. Киянам доведеться важка гра в Туреччині, "Металісту" з "Мальме" теж не гарантована легка прогулянка, незважаючи на переконливу перемогу в першій грі. Тим не менш, часу для відновлення у команд буде достатньо, я це проходив і знаю по собі.

- Чи варто чекати видовищності або суперники будуть грати з оглядкою на тили, думаючи про результат?

-Результат, безумовно, понад усе. Але і "Металіст" і "Динамо" за своєю природою не можуть закриватися в глуху оборону. Не кажу, що помчать один на одного, але гостроти в грі буде вистачати.

- Кому віддаєте перевагу?

Перевагу дуже складно комусь віддати, сценарій таких матчів як правило непередбачуваний. Як і рахунок. Але, судячи з останніх ігор "Металіст" зараз в хорошій формі.

- Проте, вдома з "Ворсклою" повністю провалив другий тайм, захист перебувала в ролі статистів, коли забивалися обидва голи...

- "Металіст" іноді дуже погано входить в гру. Взяти матч з "Мальме" - пропустили, потім почали наздоганяти. У другому таймі можуть розслабитися. Що, мабуть, мало місце з полтавчанами - 2:0 повели і практично зупинилися. Причому вся команда, а не конкретно українці, як вже хтось встиг сказати. Проблеми є в психології. Але поєдинки з грандами - це інший ранг. На "Динамо" "Металіст" налаштується як на "Шахтар".

- Кияни зіткнулися з серйозними кадровими проблемами - дискваліфіковані Ярмоленко з Мілевським, травми Шовковського і Михалика. Є зараз в резерві гравці, здатні швидко зігратися з основою і рівноцінно замінити тих, які вибули?

- Щоб давати докладні характеристики, поради або побажання, треба перебувати всередині колективу. Тренер вибере людей, які будуть в оптимальній формі, такі однозначно повинні бути.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" зараз в хорошій формі. З психологією проблеми"- Заваров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути