понеділок, 04 липня 2016 11:55

"Мессі повинен залишитися у "Барселоні" до кінця його кар'єри" - Гвардіола

"Мессі повинен залишитися у "Барселоні" до кінця його кар'єри" - Гвардіола

Пеп Гвардіола почав виконувати обов'язки головного тренера "Манчестер Сіті". Іспанець заявив, що перейшов в англійський клуб для того, "щоб вчитися".

45-річний каталонець, який завоював 22 трофеї за 7 років роботи у "Барселоні" і "Баварії", в неділю вперше зустрівся з уболівальниками команди на святі Cityzens Weekend.

На презентації вболівальники "Манчестер Сіті" задавали питання іспанському фахівцю. Один з прихильників запитав Гвардіолу, чи хоче він бачити в своїй команді Мессі, в зв'язку з останніми чутками в ЗМІ.

"Ні, Мессі повинен залишитися у "Барселоні" до кінця його кар'єри", - заявив Гвардіола.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гвардіола очолить "Манчестер Сіті" влітку

У понеділок, 4 липня, Гвардіола проведе перше тренування з "городянами", а перший матч - 20 липня, коли зустрінеться зі своїм колишнім клубом "Баварією" на "Альянц-Арені". Після цього команда відправиться в передсезонний тур.

Тренер підписав 3-річний контракт з "Манчестер Сіті".

"У мене немає усталеної думки про англійський футбол, - я повинен багато чому навчитися. - сказав Гвардіола. - У мене є тільки загальне уявлення про те, як ми повинні грати - так само було, коли я починав роботу в Німеччині: був загальний план, який допрацьовувався по ходу справи.

Я знаю, яка вимоглива англійська Прем'єр-ліга і мене попереджали про те, що буде важко адаптувати до Англії мій стиль гри ... Але я подумав: "Чому б і ні?" Саме тому я тут.

Здобувши перемогу в одному матчі, постараємося виграти наступний і ще один слідом за ним - тур за туром. І якщо виграємо, то постараємося повторювати те, що привело нас до перемог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я не міг би закінчити кар'єру, не спробувавши себе в Англії - Гвардіола

Мені говорили, що в АПЛ важко перемагати в декількох матчах поспіль, як ми це робили в "Барселоні" і "Баварії", але моя відповідь на це: "Добре, давайте спробуємо!"

Гвардіола почав тренерську кар'єру 2007 року, очоливши "Барселону Б", а через рік перейшов до головної команди "Барселони".

Зараз ви читаєте новину «"Мессі повинен залишитися у "Барселоні" до кінця його кар'єри" - Гвардіола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути