середа, 10 липня 2013 13:10

"Мбокані нагадує екс-гірника Брандао" - Нагорняк

"Мбокані нагадує екс-гірника Брандао" - Нагорняк
Серед новачків "Динамо" Нагорняк виділив Мбокані ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Колишній гравець збірної України Сергій Нагорняк упевнений, що в нинішньому сезоні боротьба за чемпіонство буде напруженою.

"Такої величезної відстані між чемпіоном і призерами, яка була минулого року вже не буде. Боротьба за чемпіонство нагадуватиме минулорічну боротьбу за друге місце і йтиме ледь не до останнього туру.

"Шахтар" після всіх пертурбацій в гіршому випадку ніяк не опуститься нижче другого місця. А в кращому знову претендуватиме на золото. "Металісту" буде важко. Харків'яни купили лише одного захисника. А їм ще грати у відборі до Ліги чемпіонів. Звісно, на суперлігу гравців у них вистачить. Гірше буде в чемпіонаті, де треба знайти кілька пристойних вітчизняних виконавців."

Сергія тішить перемога "Динамо" в Об'єднаному турнірі.

"Я радий за киян, але не схильний переоцінювати їхню перемогу. Той же "Зеніт" грав без особливої натуги, просто готуючись до сезону. Серед новачків киян мені сподобався Мбокані. Він чимсь нагадує колишнього форварда "Шахтаря" Брандао."

Нагорняк думає, що у боротьбу за медалі вклиниться й "Дніпро".

"Навесні суддівська сваволя породила невпевненість дніпрян у власних силах. Цього року вони схочуть довести, що варті кращої долі."

П'яте місце знову має дістатися донецькому "Металургу".

"Команда Максимова найкраща серед решти середняків. П'яте місце – їхнє. Натомість "Чорноморець" не витримає напруги боротьби у Лізі Європи й чемпіонаті й скотиться вниз на кілька сходинок," – упевнений експерт.

Зараз ви читаєте новину «"Мбокані нагадує екс-гірника Брандао" - Нагорняк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути