четвер, 14 лютого 2013 00:34

Матч "Шахтар" - "Боруссія" розпочався з хвилини мовчання
19

Фото: ФОТО: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" зіграв внічию 2:2 з дортмундською "Боруссією" у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

На 31-й хвилині рахунок у матчі відкрив капітан "гірників" Даріо Срна. Через десять хвилин польський нападник німецького клубу Роберт Левандовскі зрівняв рахунок.

На 68-й хвилині бразилець Дуглас Коста знову вивів "Шахтар" вперед. Але на 87-й хвилині захисник "Боруссії" Матс Хуммельс приніс своїй команді підсумкову нічию.

З перших хвилин на полі йшла рівна гра. Перший гольовий момент у матчі виник у гостей. На 17-й хвилині після подачі кутового захисник "Боруссії" Матс Хуммельс головою пробив у поперечину. Після цього "Шахтар" став більше проявляти активність в атаці, і це принесло результат. На 30-й хвилині господарі поля заробили штрафний, і Даріо Срна точно пробив над стінкою, відкривши рахунок у матчі.

Але німецькому клубу досить швидко вдалося відігратися. Після прострілу справа від Маріо Гетце Роберт Левандовскі спочатку не зміг влучити по м'ячу, чим дезорієнтував захисників "Шахтаря", після чого він опинився сам перед воротами і переграв Андрія П'ятова.

Після перерви сценарій гри не змінився. А в середині тайму "Шахтареві" вдалося знову вийти вперед. Ярослав Ракицький зі своєї половини поля виконав дальню передачу в штрафну "Боруссії", де Дуглас Коста, який замінив Тайсона, технічно обробив м'яч, і другим дотиком в падінні пробив точно у ближній кут.

Чемпіон Німеччини пішов виправляти становище. І незадовго до кінця матчу йому вдалося зрівняти результат. Після подачі кутового Хуммельс з центру штрафного ударом головою "розстріляв" П'ятова.

Матч-відповідь у цій парі відбудеться 5 березня в Дортмунді.

Додамо, що матчу передувала хвилина мовчання у зв'язку з авіакатастрофою в аеропорту Донецька, коли під час жорсткої посадки Ан-24 загинуло п'ятеро осіб.

Зараз ви читаєте новину «Матч "Шахтар" - "Боруссія" розпочався з хвилини мовчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути