пʼятниця, 22 січня 2016 11:18

Маскерано вдалося уникнути в'язниці

Маскерано вдалося уникнути в'язниці
Маскерано розібрався з податками. Фото: sportskeeda.com

Захисник "Барселони" Хав'єр Маскерано досяг мирової угоди з іспанською владою.

"Я хотів би прояснити ситуацію. Сьогодні ми з міністерством фінансів Іспанії прийшли до угоди, яку схвалили всі сторони. Судовий розгляд завершено, ситуація з моїми фінансами впорядкована, проте я хотів би внести короткі роз'яснення", - наводить слова Маскерано офіційний сайт "Барселони".

"Узгодивши перехід у "Барселону", я звернувся до престижної іспанської фірми, що займається податковими консультаціями. Вони порекомендували мені скористатися певними структурами, які вписувалися в рамки закону, постійно підкреслюючи, що такі процедури поширені, що вони прозорі і легітимні. Вони консультували мене з 2010 по 2014 рік. Я вирішив звернутися до іншої податкової консультації ще до того, як стосовно мене відкрили справу. Мої нові консультанти порекомендували виплатити податки, запитані відповідним відомством, щоб виправити ситуацію", - розповідає аргентинський гравець.

"Тепер ми нарешті досягли угоди, яка дозволяє мені виконати свої зобов'язання і почуватися спокійно. Я професійний спортсмен і не володію глибокими знаннями про оподаткування та законодавство. Тому довелося покластися на інших людей. Протягом своєї кар'єри я був чесним і відповідальним, поважав своїх партнерів, клуби, в яких грав, і країни, в яких жив. Ця ситуація з податками зробила мене досвідченішим і сильнішим", - резюмував Маскерано.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Маскерано отримав тюремний термін за ухилення від сплати податків.

Зараз ви читаєте новину «Маскерано вдалося уникнути в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути