вівторок, 02 серпня 2011 14:12

Майк Тайсон попрацював медбратом

Колишній чемпіон світу з боксу Майк Тайсон попрацював медбратом у відділенні для малозабезпечених пацієнтів. Тайсон зробив це в рамках реаліті-шоу Same Name ("Тезки"), що виходить на телеканалі CBS, повідомляє інтернет-видання Fightnews.com. У цьому проекті зірки на деякий час міняються роботами зі своїми повними тезками.

Повний тезка Тайсона проживає в місті Зіланд в штаті Мічиган. Він в рамках реаліті-шоу провів символічний боксерський поєдинок з Тайсоном-спортсменом, а всі виручені кошти пішли на благодійність.

Як відзначає видання Detroit Free Press, епізод програми Same Name за участю Тайсона вийде в ефір каналу CBS в неділю, 7 серпня.

45-річний Тайсон, який в минулому був абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі, востаннє виходив на ринг у червні 2005 року. Після завершення кар'єри він брав участь у кількох телевізійних проектах, зокрема, на каналі Animal Planet виходила його програма про голубів.

Зараз ви читаєте новину «Майк Тайсон попрацював медбратом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути