четвер, 20 грудня 2012 11:16

"Найкраще, якщо "Шахтареві" попадеться "Шальке"- Нагорняк

"Найкраще, якщо "Шахтареві" попадеться "Шальке"- Нагорняк
Нагорняк: "Барселона" - найбільш небажаний варіант ". Фото: fanat.ua

Сьогодні в Ньоні відбудеться жеребевка 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Свого суперника дізнається і донецький "Шахтар". На зустріч з донеччанами претендують сім команд. Gazeta.ua попросила екс-форварда збірної України Сергія Нагорняка розставити їх за ступенем складності, від найбільш незручного до найбільш бажаного варіанту.

"Барселона"

На даному етапі це, безумовно, найбільш небажаний суперник для "Шахтаря". Але якщо той у лютому буде в такій самій формі, в якій він був восени, то може грати з будь-якими командами. І варіант проходження "Барселони" може виявитися реальним, хоча це буде вкрай складно

"Боруссія" (Дортмунд)

Незважаючи на те, що команда молода, дортмудці показують дуже якісний, організований футбол. Плюс у "Боруссії" дуже хороший тренер.

"Манчестер Юнайтед"

Підопічні Фергюссона виступають у цьому сезоні нестабільно, можуть програти аутсайдеру. Але коли потрібно, команда завжди збирається і демонструє відмінну гру.

"Баварія"

Явний лідер Бундесліги, який показує дуже організований футбол. Але за привабливістю гри поступається дортмундській "Боруссії".

ПСЖ

Що з себе являє нинішній ПСЖ, всі бачили на прикладі матчів з київським "Динамо". Але для "Шахтаря" не стане серйозною проблемою, якщо той збереже хорошу форму і виключить з гри Ібрагімовіча.

"Малага"

Приклад "Зеніту" показав, що таке грати з "Малагою". Команда спокійно з першого місця вийшла з групи, а в чемпіонаті Іспанії набрала дуже пристойний хід. Інформації до роздумів вона дала чимало, для "Шахтаря" в тому числі.

"Шальке"

Найбільш невиразна команда з усіх можливих суперників "Шахтаря". І, як наслідок, найбільш бажаний варіант для донеччан на стадії 1/8 фіналу.

Зараз ви читаєте новину «"Найкраще, якщо "Шахтареві" попадеться "Шальке"- Нагорняк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути