пʼятниця, 19 квітня 2013 16:15

"Краще було б зустрітися з "Шахтарем" у фіналі Кубка України" - президент "Севастополя"

"Краще було б зустрітися з "Шахтарем" у фіналі Кубка України" - президент "Севастополя"
"Вихід команди в 1/2 фіналу Кубка України — це для нас історія" - Красильников ФОТО: Gazeta.ua

Щоб перемогти "Шахтар" потрібно викластися на 120%. Про це Gazeta.ua розповів президент "Севастополя" Олександр Красильников. Команди зіграють у півфіналі Кубка України.

"Краще було б зустрітися з "Шахтарем" у фіналі, - каже Красильников після жеребкування. - Для нашого міста — це буде свято. Так само, як і для команди. Нас чекає кубкова гра на власному стадіоні. Можна очікувати всього, що завгодно. Це буде цікава та інтригуюча зустріч."

Півфінали, як і попередні стадії Кубка України, складаються з одного матчу.

"У нас більше шансів на успіх за такого регламенту. Коли "Севастополь", виступаючи ще у другій лізі, потрапив на "Шахтар" в 1/4 фіналу, то у нас були всі шанси виграти домашню гру. На виїзді нам було набагато складніше. Дуже важко командам із нижчих ліг розраховувати на позитивний результат, коли потрібно грати два матчі."

"Севастополь" лідирує у першій лізі України і претендує на вихід у прем'єр-лігу.

"Сподіваюсь, ми вирішимо завдання із виходом у прем'єр-лігу. А матч із "Шахтарем" стане хорошою перевіркою для нас та наших футболістів перед підвищенням у класі."

Успішний виступ у Кубку України може принести "Севастополю" путівку у Лігу Європи.

"Який солдат не мріє бути генералом чи матрос адміралом. Звичайно, нам би хотілося потрапити в єврокубки. Але вже сам вихід команди в 1/2 фіналу Кубка України — це для нас історія. Щоб перемогти "Шахтар" потрібно викластися на 120%. Хто щоб не говорив у "гірників" може бути недооцінка. Це у першу чергу. А по-друге, це футбол, а м'яч круглий. Ще раз відзначу, що розраховую на підтримку наших вболівальників.

У нас все місто напередодні матчу живе футболом. Думаю, що починаючи із сьогоднішнього дня всі вже будуть тримати в голові гру з "Шахтарем". "Севастополь" отримує підтримку на всіх рівнях — від губернатора, міської ради, спонсори дуже добре допомагають. Вболівальники нас підтримують. На матч із "Шахтарем" ми будемо виходити як на свій останній бій."

У чвертьфіналі Кубка України "Севастополь" переміг "Таврію" у серії пенальті.

"Користуючись нагодою хотів би подякувати прихильникам обох команд. Вони показали всім вболівальникам України, як фани можуть товаришувати. Перед грою вони разом пройшлися містом з прапорами, а на стадіоні влаштували перекличку. Фани із Сімферополя кричали "Севастополь", а фани нашої команди скандували "Сімферополь". Це те, щоб ми хотіли бачити на футболі.

На жаль, наш стадіон невеликий — вміщує тільки 5 тисяч 600 вболівальників. 70% місць зайняті власниками абонементів. Певну квоту потрібно виділити для вболівальників гостьової команди та соціальні сфери, тому у вільний продаж квитки практично не надходять. Всі ті, хто придбали абонемент, однозначно потраплять на матч. Для інших це буде проблемно. Тисячі жителів міста дивляться гру з так званої п'ятої трибуни — гірки.

Зараз у нас завдання — це вихід у прем'єр-лігу. Ведеться діалог з генеральними спонсорами та власниками клубу, щоб побудувати новий стадіон. Правда, це поки планування, вибір місця. Але якщо все так продовжуватиметься, то все це не за горами."

У складі "Севастополя" виступають колишні провідні гравці "Шахтаря" Ігор Дуляй та Маріуш Левандовські.

"У нас дуже хороший склад і довга лава запасних. Звичайно, "Шахтар" досвідчена та сильна команда, але в нас є свої плюси. Це наші амбіції, підтримка вболівальників і бажання. Крім, Дуляя та Левандовського у нас ще є орендовані у "Шахтаря" гравці. Вони захочуть, щоб їх помітили і будуть грати з подвійним старанням."

Додамо, що в іншому півфіналі одеський "Чорноморець" зіграє з дніпропетровським "Дніпром". Матчі будуть зіграні 8-го травня.

Зараз ви читаєте новину «"Краще було б зустрітися з "Шахтарем" у фіналі Кубка України" - президент "Севастополя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути