понеділок, 25 березня 2013 17:47

"Луческу знає команду, а з новим тренером рік точно пропаде" - Саленко

"Луческу знає команду, а з новим тренером рік точно пропаде" - Саленко
Новий контракт Луческу розрахований на два роки. Фото: shakhtar.com

Найкращий бомбардир ЧС-1994 Олег Саленко прокоментував для Gazeta.ua підписання Мірчею Луческу нового контракту з донецьким "Шахтарем".

"Рішення цілком логічне. Адже в Донецьку сформована команда, яку Луческу сам створив і знає в усіх нюансах. І яку потрібно всього лише трохи перебудувати, посилити, щоб підтримати ту ж гру. Брати нового тренера - це втрачати рік, а разом з ним і позиції, як на внутрішній арені, так і в Європі", - говорить Саленко.

Нова угода тренера розрахована на два роки.

"Це той термін, протягом якого ставиться завдання дійти хоча б до півфіналу Ліги Чемпіонів. Підготовка до неї вже фактично розпочалася, адже з чемпіонатом України все зрозуміло. Це створює психологічні труднощі, адже в подібній ситуації дуже важко тримати себе в тонусі. Квітнева гра з "Динамо" стане свого роду лакмусовим папірцем того, в якому стані команда", - зазначив Олег Анатолійович.

Фахівець бачить одну причину для дострокового розірвання контракту.

"Підставою для цього може бути хіба що виліт в Лігу Європи. Але, як показав цей сезон, виходити можна з будь-якої групи. Все буде залежати від стану команди. З "Боруссією" просто не пощастило - як для середини лютого суперник виявився дуже сильний. Для наших клубів це дуже ранній термін, але тут треба буде коригувати систему підготовки", - констатує Саленко.

Зараз ви читаєте новину «"Луческу знає команду, а з новим тренером рік точно пропаде" - Саленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути