середа, 28 серпня 2013 11:59

Лозанна остаточно викреслила "Металіст" з єврокубків

Лозанна остаточно викреслила "Металіст" з єврокубків
Фото: podrobnosti.ua

Спортивний арбітражний суд Лозанни відмовив харківському "Металісту" в апеляції на рішення УЄФА про дискваліфікацію команди з єврокубків сезону-2013/14. Про це на повідомив віце-президент "Металіста" Костянтин Пивоваров, йдеться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

"CAS нам відмовив. "Металіст" в єврокубках 13/14 не грає. Комфортна впевненість перемогла здоровий глузд", - написав Пивоваров на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, 14 серпня УЄФА ухвалив рішення виключити харківський "Металіст" з Ліги чемпіонов-2013/2014 за участь у договірному матчі проти "Карпат" у 2008 році. Місце харків'ян у вирішальному раунді кваліфікації Ліги чемпіонів зайняв грецький ПАОК, який програв харків'янам у третьому кваліфікаційному раунді.

"Металіст" подав клопотання до Спортивного арбітражного суду Лозанни (CAS), в якому просив припинити рішення УЄФА про виключення з Ліги чемпіонів.

16 серпня Верховний суд Швейцарії призупинив рішення суду в Лозанні про дискваліфікацію "Металіста". Юристи були впевнені, що на цій підставі рішення УЄФА може бути призупинено. Однак, суд Лозанни відхилив прохання харківського "Металіста" про призупинення рішення УЄФА.

Незважаючи на вердикт Верховного суду Швейцарії, 20 серпня Спортивний арбітражний суд Лозанни відмовив "Металісту" в призупиненні рішення про дискваліфікацію.

Зараз ви читаєте новину «Лозанна остаточно викреслила "Металіст" з єврокубків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути