середа, 25 квітня 2018 10:19

"Ліверпуль" - "Рома": післяматчева прес-конференція Клоппа і Ді Франческо

"Ліверпуль" - "Рома": післяматчева прес-конференція Клоппа і Ді Франческо
Наставники дали оцінку поєдинку в Ліверпулі

У стартовому поєдинку півфіналу Ліги чемпіонів "Ліверпуль" на рідному "Енфілді" крупно здолав "Рому" - 5:2. Після матчу наставники так прокоментували гру.

Юрген Клопп, тренер "Ліверпуля":

"80 хвилин усе було чудово. Краще б виграли 5:1 або 5:0, але все одно хлопці показали видатний футбол. Не міг такого і уявити собі до матчу. У Римі гратимемо на перемогу.

Найгірше - це травма Окслейд-Чемберлена. Пропустити два голи - теж неприємно, але це ми переживемо. Хлопці провели матч світового рівня.

Чому мене навчив цей матч? Тому, що ми можемо перемогти в матчі-відповіді. Ми не "Барселона". Вона стільки виграла за останні роки, а ми ні. Тому ми не пошкодуємо себе, аби домогтися потрібного результату в Римі.

Проти Салаха в такій формі захищатися неможливо. Його вплив велетенський. Перший гол - це геніальний удар. Зате другий - блискуча комбінація.

Салах проводить ненормальний сезон. Про це можна судити по тому, який навколо нього галас. Ми повинні допомагати йому показувати такий футбол. Дуже раді, що влітку він приєднався до нас.

Здається, для Окслейд-Чемберлена сезон закінчився. Хоча я оптиміст і сподіваюся, що травма болюча, але не така важка. Вас дивує, що я не в радісному настрої. Ми ж втратили дуже важливого гравця".

Еусебіо Ді Франческо, тренер "Роми":

"Матч у Римі не буде такий, як гра з "Барселоною". Він буде важким, але треба вірити, битися до останнього і віддати всі сили. Не час займатися інквізицією. Ця команда добилася чудових результатів.

Салах часто опинявся з Жезусом один на один. З таким нападом, як у "Ліверпуля", це можна було передбачити. Ми стали занадто часто програвати такі єдиноборства, а після першого гола перестали тримати лад.

Надія є. Треба тільки вірити в те, що ми робимо, в матчі з сильною командою. Яка до того ж не така, як "Барселона". Вболівальники нам допоможуть.

Не чекав, що ми так багато пропустимо на початку другого тайму. Коли програєш стільки єдиноборств у центрі поля, складно вплинути на результат гри.

Нам потрібно працювати над характером. Коли граєш на цьому рівні, треба усвідомлювати свої сильні сторони, а ми в середині гри не усвідомлювали. Втім, інтрига ще жива. Хто не вірить, що нам під силу досягти мети на наступному тижні, нехай залишається вдома", - цитує фахівців офіційний сайт УЄФА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Ліверпуль" і "Рома" влаштували гольову феєрію - відео

Повторний матч суперників відбудеться на римському "Стадіо Олімпіко" 2 травня.

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" - "Рома": післяматчева прес-конференція Клоппа і Ді Франческо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути