понеділок, 03 серпня 2015 15:34

"Леоненко? Я витримаю, з мене шапка не впаде"- Ребров розставив крапки в конфлікті з телеканалами Ахметова

"Леоненко? Я витримаю, з мене шапка не впаде"- Ребров розставив крапки в конфлікті з телеканалами Ахметова

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров прокоментував для "Футбол 24" новину про нібито бойкот з його боку каналів "Футбол 1" / "Футбол 2".

"Ніякого бойкоту немає. Будь-який "флеш", кожна прес-конференція, я підходжу, спілкуюся з каналом "Футбол". Те, що я зобов'язаний робити, я роблю. Я дуже шанобливо ставлюся до людей, які там працюють, там багато порядних людей, яких поважаю. Чи буду відмовлятися від коментаря в наступному матчі? Ні звичайно. Якщо права на трансляцію будуть належати каналу "Футбол", то звичайно, я буду коментувати", - заявив Сергій Ребров.

"Віктор Леоненко виливає відверту бруд на футболістів і команду. На мене? Жодних проблем, я витримаю, з мене шапка не впаде. Ллє бруд на всю команду, на людей, які там працюють, віддають всі сили на полі", - сказав головний тренер "Динамо".

Днями Леоненко дав інтерв'ю "Футбол 24", в якому, зокрема, розкритикував "Динамо" і припустив, що "Ребров з Марса впав".

Як стало відомо "Футбол 24", Сергій Ребров відмовив каналах "Футбол 1" / "Футбол 2" в інтерв'ю на зустрічі київської команди з ультрас "Динамо", яка відбулася в п'ятницю, 31 липня.

Зараз ви читаєте новину «"Леоненко? Я витримаю, з мене шапка не впаде"- Ребров розставив крапки в конфлікті з телеканалами Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути