Ексклюзиви
середа, 31 жовтня 2012 09:45

Кубок англійської ліги. "Арсенал" обіграв "Редінг", програючи 0:4

Кубок англійської ліги. "Арсенал" обіграв "Редінг", програючи 0:4
"Арсенал" зробив героїчний камбек в матчі з "Редінгом". Фото: afp.com

Лондонський "Арсенал" обіграв "Редінг" у матчі 1/8 фіналу Кубка англійської ліги. Як повідомляє офіційний сайт турніру, по ходу матчу "Арсенал" програвав з рахунком 0:4, проте зумів зрівняти рахунок і вирвати перемогу в додатковий час з рахунком 7:5.

"Редінг" до 37-ї хвилині матчу повів з рахунком 4:0. На 12-й хвилині перший гол забив Джейсон Робертс, через шість хвилин захисник "Арсеналу" Лоран Косельні зрізав м'яч у свої ворота, на 20-й хвилині Мікеле Лейгертвуд забив третій гол у ворота лондонців, на 37-й хвилині відзначився Іан Харт.

У компенсований час до першого тайму форвард "Арсеналу" Тео Уолкотт один м'яч відіграв, скориставшись передачею Андрія Аршавіна. На 64-й хвилині Олів'є Жиру зробив рахунок 2:4, на 89-й хвилині Косельні скоротив відставання від "Редінга" до мінімуму, в компенсований час Уолкотт оформив дубль, зрівнявши при цьому рахунок у матчі.

На 103-й хвилині гри Маруан Шамах після передачі Аршавіна зробив рахунок 5:4 на користь "Арсеналу". Однак через 13 хвилин "Редінг" зумів рахунок зрівняти, точний удар записав на свій рахунок Павло Погребняк, який вийшов на поле в середині другого тайму. На більше "Редінг" не вистачило, в самому кінці додаткового часу Шамах і Уолкотт, забивши по голу, встановили остаточний результат матчу - 7:5.

Кубок Англійської Ліги. 4-й раунд.

Редінг - Арсенал (доп.вр.) - 5:7 (4:1)

Сандерленд - Мідлсбро - 0:1 (0:1)

Суіндон - Астон Вілла - 2:3 (0:2)

Віган Атлетик - Бредфорд - 0:0 (0:0)

Лідс - Саутгемптон 3:0 - (1:0)

Зараз ви читаєте новину «Кубок англійської ліги. "Арсенал" обіграв "Редінг", програючи 0:4». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути