четвер, 24 вересня 2015 20:33

Красуня модель роздяглася заради запорізького "Металурга" і готова допомогти збірній України
11

Фото: Фото із соціальних мереж Ангеліни Петрової

Українська модель еротичних жанрів Ангеліна Петрова готова на все, аби тільки продовжити життя запорізькому "Металургу".

Нагадаємо, "Металург" переживає важку кризу і незабаром може зникнути з футбольної карти України.

Відтак у нелегкі часи вирішила підтримати "Металург" одна з найкрасивіших запоріжанок - відома еротична модель Ангеліна Петрова.

Фотосесія чарівної вболівальниці вже відбулася на стадіоні "Славутич-Арена", повідомив клуб на своїй офіційній сторінці у ВК.

"Я вважаю, що ця зйомка - то такий собі інформаційний привід, щоб привернути увагу до проблеми клубу. Можливо, знайдеться спонсор. Вважаю, мене підтримає кожен житель нашого міста. Можна не стежити за спортивними подіями, але підтримка рідних команд чи спортсменів - це в кожного у серці", - говорить вона.

Втім, дівчина не байдужа не лише до рідного клубу. Як зазначила сама Петрова, вона готова допомогти своїм чарівним тілом навіть головній команді країни.

"Футбольна тема захопила мене зовсім недавно, тому грандіозних ідей ще не з'явилось у моїй голові. Але я б з радістю взяла участь у схожій зйомці, щоправда, вже іншого, більшого масштабу. Можливо, для збірної України?", - усміхається дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Красуня модель роздяглася заради запорізького "Металурга" і готова допомогти збірній України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути