вівторок, 23 серпня 2016 13:53

"Коноплянці треба залишитися у "Севільї" і грати дисциплінованіше" - Яворський

"Коноплянці треба залишитися у "Севільї" і грати дисциплінованіше" - Яворський

Колишній гравець тернопільської "Ниви" Ігор Яворський вважає, що футболісту іспанської "Севільї" Євгену Коноплянці варто доводити на полі свою спроможність і не натякати на вихід із клубу. Таку думку експерт висловив у коментарі Gazeta.ua.

Нагадаємо, гравець збірної України залишився на лаві запасних у матчі першого туру примери проти "Еспаньола".

"Я знаю про проблеми Євгена у "Севільї". Він був лідером на передсезонних зборах, але в чемпіонаті поки що сидить на лаві запасних. Але це частина життя професійного футболіста. Треба постійно доводити, що ти вартий виходити на полі в основному складі. У крайнощі з миттєвим переходом кидатися не слід. Бо на новому місці проблеми можуть повторитися. Треба терпіти й працювати на тренуваннях. "Севілья" виконує свої зобов'язання за контрактом перед Євгеном. Тому і йому треба докласти зусиль аби виконувати свою частину роботи. Треба проявити характер і довести собі й партнерам, що ти в цій команді необхідна деталь загального механізму".

У чому Євген не допрацьовує?

"У матчі проти "Реалу" існувало враження, що Женя грає в своє задоволення. Звичайно, він великий майстер із оригінальною технікою, але треба додати дисципліни на полі. З цим є проблеми. Кожен тренер любить, коли гравці виконують його настанови. Сампаолі не виняток. Мені здається, що Коноплянці не вистачає спортивної злості. Він губиться, коли захисники грають проти нього занадто жорстко. Так було на чемпіонаті Європи. Так буде й надалі. Тому Жені треба відповідно налаштовуватися. Довести самому собі, що він вартісний гравець. Бо і збірна України розраховує на одного зі своїх лідерів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гол Коноплянки не допоміг "Севільї" виграти Суперкубок УЄФА

Додамо, що гравець отримав виклик до національної команди на матч кваліфікації Кубка світу-2018 проти Ісландії.

Зараз ви читаєте новину «"Коноплянці треба залишитися у "Севільї" і грати дисциплінованіше" - Яворський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути