пʼятниця, 28 жовтня 2016 17:29

Команда Усика зробила пропозиції двом польським боксерам

Команда Усика зробила пропозиції двом польським боксерам

Команда чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі Олександра Усика (10-0, 9 КО) зробила пропозиції щодо проведення поєдинку двом польським боксерам - Кшиштофу Влодарчику (51-3-1, 37 КО) і Матеушу Мастернаку (37-4, 26 КО).

Як повідомляє польський боксерський інсайдер Матеуш Борек, екс-чемпіон світу Влодарчик поставився до пропозиції без особливого ентузіазму, бо планує боротися за інший пояс - за версією IBF. Реакція Мастернака поки що невідома.

Зазначимо, що команда Усика планує провести бій 17 грудня в американському Інглвуді. Поєдинок у такому випадку може відбутися в андеркарті повернення на ринг легендарного Бернарда Хопкінса, який зустрінеться з Джо Смітом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усика визнали боксером року за версією WBO Intercontinental

Раніше у ЗМІ інформували про те, що наступним суперником Усика може стати непереможний американець Майкл Хантер-молодший (12-0, 8 КО).

У вересні українець став новим чемпіоном світу у важкій вазі за версією WBO. У Польщі він виграв у Кшиштофа Гловацьки та відібрав у нього чемпіонський пояс.

Зараз ви читаєте новину «Команда Усика зробила пропозиції двом польським боксерам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути