вівторок, 15 березня 2016 10:55

"Команда битиметься за результат, незалежно від підсумку першого матчу" - Ребров

"Команда битиметься за результат, незалежно від підсумку першого матчу" - Ребров
Сергій Ребров. Фото: dynamo.kiev.ua

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував майбутній матч-відповідь з "Манчестер Сіті" в Лізі чемпіонів.

"До матчу ми готувалися також як і до першої гри з" Манчестер Сіті ". Ми проаналізували помилки, яких припустилися в матчі в Києві.

Чому зіграли різні тайми в першому матчі? Думаю, що після перерви зникла та нервозність у гравців, яка була в першому таймі. Зіграли в хороший футбол, створювали небезпечні моменти. Забили один м'яч, але могли забити ще. На жаль, в кінці ми пропустили.

Думаю, шанси у нас є. Так, їх не багато, але вони є. Якщо футболісти, які вийдуть на поле, будуть грати розкуто, а не розслаблено, так як вони вміють, то у нас є шанси. Повірте, на полі буде команда, яка буде боротися за результат, незалежно від того, який був підсумок першого матчу.

"Динамо" нагадувало самовпевненого боксера - Федорчук

Відсутність Рибалки? Звичайно, це втрата. Він в минулому сезоні провів всі ігри в основному складі, а також в першому колі цього сезону. Звичайно, це - втрата, але у нас є футболісти, готові його замінити. На його позиції може зіграти Велозу, який дуже старається, щоб потрапити в збірну Португалії і поїхати на Євро-2016. Є ще - Петрович і Корзун. У нас є футболісти, які можуть зіграти на цій позиції. У них є шанс, яким вони, я сподіваюся, скористаються.

Конфлікт з Гармашем? Чому? Я випускаю його на поле... Я не розумію, чому хтось думає, що у мене є якийсь конфлікт з Денисом. Немає ніякого конфлікту! Якщо футболіст на полі не виконує вимоги в атаці або обороні, то ми пред'являємо до нього претензії. Якщо він цього не розуміє, ми його змінюємо.

В "Манчестер Сіті" - криза? Так, я дивився дві гри з "Ліверпулем", як вони грали з "Астон Віллою" і "Норвічем". "Сіті" показував хороший футбол, просто опоненти теж були сильними. В Англії - сильний чемпіонат, і недарма ця ліга вважається найкращою в світі", - сказав Сергій Станіславович.

Нагадаємо, матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" - "Динамо" відбудеться сьогодні в Манчестері. У першому матчі англійці здобули перемогу з рахунком 3:1.

Зараз ви читаєте новину «"Команда битиметься за результат, незалежно від підсумку першого матчу" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути