середа, 25 квітня 2012 13:46

"Колліна особисто запросив мене на прес-клуб" — Денисов

"Колліна особисто запросив мене на прес-клуб" — Денисов
Олександр Денисов готує великий event присвячений арбітрам ФОТО: football.kanalukraina.tv

Ведучий програми "Футбольний вік-енд" та директор телеканалу "Футбол" Олександр Денисов уперше прийшов на зустріч журналістів з куратором українського суддівського корпусу П'єрлуїджі Колліною. Вона традиційно проходить у рамках "Футбольного прес-клубу" у Будинку футболу.

Появу новачка італієць помітив одразу. Привітав з дебютом на прес-клубі і похвалив за хорошу роботу (Денисов показав копії рапортів арбітрів матчу "Шахтар" — "Динамо" у "Футбольному вік-енді").

"Це була любов з першого погляду, - каже нам Олександр Анатолійович після закінчення прес-клубу. - Колліна мені подобався і до цього дня, але я не думав, що спілкуватися з ним буде настільки комфортно.

Прес-клуби я не відвідую через деякі ідейні принципи. Сьогодні я тут з'явився тільки тому, що П'єрлуїджі сам особисто зателефонував мені. Ми з ним обговорили деякі питання. Наприкінці розмови він особисто запросив мене, сказав "буду дуже радий познайомитися при зустрічі і поспілкуватися. Будь-ласка, приходьте на прес-клуб". Тому я сьогодні тут."

Дзвінок від Колліни здивував?

"Дуже приємно, коли тобі телефонує найкращий рефері світу. Було б дивним сказати, що це для мене звична справа. Було приємно поговорити спочатку з ним по телефону, а потім тут".

На початку засідання Колліна відзначив ваш прихід. Відчули, що своєю появою створили певний резонанс?

"Не знаю, чи стало це для когось резонансною подією. Для мене було важливо поспілкуватися, побачитися, посидіти у кріслі президента ФФУ, які виявилося пізніше. Я навіть не звернув спочатку на це уваги. Так, що це був корисний візит у всіх відношеннях".

Вдалось домовитись з Колліною про співпрацю чи ексклюзивне інтерв'ю?

"Він дійсно говорить щиро, коли каже, що намагається застосовувати до всіх рівний принцип. Мої колеги зверталися до нього, щоб приватно прокоментувати деякі моменти і я в розмові з ним хотів обговорити певні епізоди. Він сказав: "Сашо, приходи на прес-клуб, я буду всім озвучувати свої думки". Я вважаю, що це нормальна європейська практика. До цього також потрібно звикати. Він тримає всіх на певній відстані.

Важливо, щоб ми йому довіряли. Напевне, він єдиний, кому ми намагаємося довіряти. Довіра в українському футболі річ унікальна. А чому її немає? Я вже озвучував свої думки з цього приводу. Це моє глибоке переконання. Існує конфлікт інтересів з братами Суркісами, один з яких очолює ФФУ, а інший "Динамо". Тому довіри й немає. Ось тому Колліна і витрачає багато часу не на якісь цікаві технічні моменти, як скажімо перший гол "Шахтаря", де він похвалив арбітра, скільки відчищає і відбілює суддів. Доводить, що вони працюють не упереджено."

Плануєте надалі відвідувати зустрічі з Колліною, якщо такі будуть?

"Так. Тим більше, ми готуємо проект з італійцем. Власне, я не можу сказати, що це проект саме з ним, але з його участю. У мене є ідея, але вона більше стосується не програми "Футбольний вік-енд", а телеканалу "Футбол". Ми хочемо зробити великий event присвячений арбітрам. Поки всіх деталей я не розкриватиму. Буквально щойно я його запросив на цей event і він попередню підтвердив, що у нього є "вікно". Тому ми 100% будемо робити цей проект."

Додамо, що це міг бути останній прес-клуб з Колліною. Контракт італійця закінчується 30 червня цього року. Поки італієць не продовжив свою угоду з ФФУ.

Зараз ви читаєте новину «"Колліна особисто запросив мене на прес-клуб" — Денисов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути