понеділок, 27 травня 2013 12:17

"Карпати" виставили на трансфер майже весь основний склад

"Карпати" виставили на трансфер майже весь основний склад
Старожил "Карпат" Ігор Худоб'як виявився не потрібен клубу. Фото: ua-football.com

На навчально-тренувальній базі "Карпат" у Брюховичах відбулося загальнокомандне зібрання, на якому були підведені підсумки минулого невдалого сезону. Львівський колектив, нагадаємо, був близький до початку боротьби за виживання і фінішував на 14-му місці в турнірній таблиці.

На зборах керівництво клубу оголосило адміністративні та кадрові рішення. Так, в силу незадовільних спортивних результатів за підсумками сезону до всієї команди застосовані заходи матеріального впливу.

Крім того, тренерський штаб прийняв рішення розлучитися відразу з 19 футболістами, які так чи інакше входили до основної обойми "Карпат". На трансфер виставлені наступні гравці: Мартін Богатінов, Олександр Ільющенков, Грегор Балажіц, Іван Мілошевіч, Ігор Пластун, Ігор Ощипко, Володимир Бідловський, Сергій Гаращенков, Муртаз Даушвілі, Олег Голодюк, Ігор Худоб'як, Семир Штіліч, Володимир Гудима, Павло Ксьонз, Елла Кен Арманд, Сергій Зеньов, Леван Кенія, Михайло Кополовець, Марселіньо.

Запитання майбутнього футболістів "Карпат", які перебувають в оренді в інших клубах, будуть вирішені після завершення терміну дії орендних угод. Крім того, завершив свої виступи за "Карпати" орендований у "Дніпра" Олександр Гладкий. Нападнику подякували за півтора року виступів у складі львівської команди і побажали успіхів у майбутньому.

13 червня команда збереться у Львові і буде оголошено про те, під чиїм керівництвом і з якими виконавцями зелено-білі готуватися до нового сезону української прем'єр-ліги.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" виставили на трансфер майже весь основний склад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути