вівторок, 26 липня 2016 14:19

Капiтан "Янг Бойз" вiдмовився говорити про гравцiв "Шахтаря"

Капiтан "Янг Бойз" вiдмовився говорити про гравцiв "Шахтаря"
Гійом Оаро. Фото: shakhtar.com

Капітан швейцарського "Янг Бойз" Гійом Оаро розповів про свої очікування від матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти донецького "Шахтаря".

"Привіт всім! Ми раді, що знову повернулися в єврокубки. Наша команда не є фаворитом цього матчу, але ми постараємось показати себе з найкращого боку.

Ми дуже поважаємо суперника, але і "Шахтар" має з повагою ставитися до нас. Так, у нас молода команда, тому ми власне і "Янг Бойз" (з англійської назва команди перекладається, як "молоді хлопці"). Ми постараємось показати свою найкращу гру і зробимо все, щоб пройти далі. Сподіваємось, що глядачі побачать цікаву гру.

У "Шахтарі" є чимало сильних гравців. Це дуже небезпечна команда. Не має сенсу виділяти, хто з футболістів є індивідуально сильнішим. Не варто забувати, що футбол — це командна гра. І "Шахтар" сильний власне командною грою.

Ми звертаємо увагу на те, що ми робимо на полі. Ми знаємо свої сильні і слабкі сторони. Постараємося показати свій максимум. Завтрашній матч — це великий виклик для нас", - сказав Оаро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми не будемо весь час стояти у захисті" - наставник "Янг Бойз"

Додамо, що матч "Шахтар" - "Янг Бойз" пройде 26 липня у Львові. Початок зустрічі о 21:45. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Капiтан "Янг Бойз" вiдмовився говорити про гравцiв "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути