четвер, 04 лютого 2010 17:28

Каладзе може перейти в "Рубін" за 8 мільйонів євро

Каладзе може перейти в "Рубін" за 8 мільйонів євро

Казанський "Рубін" готовий заплатити 8 мільйонів євро за захисника італійського "Мілана" Каху Каладзе, повідомляє MilanNews.it Таке рішення виглядає логічно, адже у чемпіонів Росії надовго вилетів Роман Шаронов.

Нагадаємо, раніше авторитетне італійське видання "Corriere dello Sport" повідомляло, що Каладзе відправиться до Києва - завершувати професійну кар"єру гравця в "Динамо"

Основним кандидатом на місце 31-річного футболіста вважається Асторі. Іншими альтернативними варіантами можуть бути Монгонгу і Відіч.

На початку 1998 року Каладзе перебрався до Києва. За трансфер гравця віддали всього 280 тисяч доларів. За 2 з половиною роки в "Динамо" Каладзе зіграв у 63 матчах, перш ніж перебрався до італійського "Мілана", який заплатив за захисника 16 млн євро.

У "Мілані" він часто грав на різних позиціях. У складі "россонері" Каха виграв дві Ліги чемпіонів, став чемпіоном Італії, а також володарем кубка, суперкубка країни, суперкубка Європи і чемпіоном Світу серед клубних команд.

Раніше у ЗМІ вже обговорювали можливий перехід Каладзе в "Динамо", "Зеніт" та "Баварію".

За матеріалами MilanNews.it, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Каладзе може перейти в "Рубін" за 8 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути