пʼятниця, 01 листопада 2013 16:42

"До збірної України треба ставитися з повагою і обережністю" - Дешам

"До збірної України треба ставитися з повагою і обережністю" - Дешам
Дешам застерігає своїх гравців від шапкозакидальних настроїв. Фото: lequipe.fr

Два головних фактори, які можуть перешкодити збірній Франції успішно зіграти з Україною - недооцінка суперника і листопадові холоди. Про це сказав головний тренер французької команди Дідьє Дешам.

"На нас чекає довга поїздка, в якій буде прохолодно, навіть холодно, і ми повинні бути добре підготовлені і організовані, щоб бути впевненими, що зможемо належним чином відновитися до гри- . Зі свого боку я збираюся зібрати якомога більше інформації про українців. Не варто забувати, що Україна була сіяною командою в жеребкуванні плей - офф, і рейтинг у них вищий, ніж у нас. Крім того, після Євро - 2012 вони знаходяться в гарній формі. Отже ключовою установкою на гру моїм гравцям буде повага і обережність", - сказав Дешам.

Але при цьому не став нарікати на долю і вважає жереб до його команди прихильним.

"Очевидно, що нам було б складніше грати проти Португалії, Хорватії чи Греції, у яких більше міжнародного досвіду і гравців світового класу. Україна більше сподівається на свою сильну командну гру. Грати матч-відповідь вдома теж непогано. У нас є всі підстави бути впевненими у вдалому результаті матчів, але ми повинні бути обережними з нашим суперником. ми не можемо дозволити собі думати, що все, що нам потрібно зробити, це просто приїхати на гру. Ми повинні боротися, щоб поїхати в Бразилію", - підкреслив Дешам.

Нагадаємо, матч плей - офф кваліфікації ЧС-2014 Україна - Франція відбудеться 15 листопада в Києві на НСК "Олімпійський". Поєдинок у відповідь відбудеться в Парижі 19 листопада.

Зараз ви читаєте новину «"До збірної України треба ставитися з повагою і обережністю" - Дешам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути