середа, 18 квітня 2018 18:13

Відома біатлоністка зробила шокуючі зізнання про сексуальні походеньки

Відома біатлоністка зробила шокуючі зізнання про сексуальні походеньки
Спортсменка вразила інтимним одкровенням

Славетна чеська біатлоністка Габріела Коукалова випустила вражаючу автобіографію під назвою "Інша", де розповіла про всі подробиці свого інтимного життя:

"Чи мала сексуальний досвід у 15 років? Не можу сказати. Вперше цим зайнялася з 12-річним другом сестри. Він був ніжний, я насолоджувалася кожною хвилиною. І я не могла припинити думати про це, не про нього, а про те, що сталося...

Звичайно, тренери не схвалюють секс напередодні гонки, але для мене це щось на зразок медитації. Мені це допомагає, якщо, звичайно, не перетворюється в тригодинну нічну гімнастику".

Свого часу спортсменка подарувала трусики Ягру:

"Після мас-старту на Олімпіаді в Сочі, в якому чеська біатлоністка посіла друге місце, вона жартома пояснила свою поразку журналістам тим, що їй довелося дуже часто поправляти свої труси. Мовляв, якби не це - бігла б швидше. Відомий чеський хокеїст Яромир Ягр в соцмережі запропонував Габріелі наступного разу виступати без них. "Тоді я поклала труси в конверт, написала, що вдячна йому за пораду, і вони мені більше не потрібні".

Не лише біатлоністка жартувала над своїми приятелями, а й ті часом розігрували її:

"На мій день народження хлопчики зі збірної зробили мені подарунок. Причому вручили пакет прямо перед проходженням контролю в аеропорту. Дивитися, що всередині, часу не було - я просто кинула його на стрічку. Співробітник служби огляду впізнав мене, а потім подивився на монітор і побачив дещо цікаве. Хлопчики пожартували, поклавши в пакет вібратор.

Думаю, тренер просто не розумів, як треба поводитися з дівчатами-підлітками і що відбувається, якщо говориш молодій спортсменці, що вона жирна, як свиня".

Як вона роздумувала над публікацією відвертих світлин:

"Наостанок я подзвонила своїй мамі. Вона попросила мене добре подумати і зробити так, як я відчуваю. Мені захотілося забути про все це, але мій погляд знову впав на ці фото. Я все-таки пишалася собою".

Як влаштувала стриптиз на сцені, коли зустрілася разом з подругами в одному з клубів Праги:

"Тут я скинула бюстгальтер, побачила, як кричить Петро, ​​і після цього танцювальний номер припинився. Деякі хлопці були розчаровані тим, що ми його не завершили", - написала Клара Закопалова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка подала позов на $5 млн за зґвалтування на зйомках

Коукалова - дворазова чемпіонка світу 2015 року в змішаній естафеті та 2017-го спринті. Володарка Кубка світу-2015/16. Володарка малих кришталевих глобусів сезону 2013/2014 за програмою індивідуальних гонок, сезону 2015/2016 за програмою спринтерських гонок, гонок переслідування і мас-стартів, сезону 2016/2017 за програмою спринтерських гонок і мас-стартів. Чемпіонка світу з літнього біатлону 2014 року в змішаній естафеті.

Зараз ви читаєте новину «Відома біатлоністка зробила шокуючі зізнання про сексуальні походеньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути