середа, 20 червня 2018 21:04

Іспанія вистраждала перемогу над "іранцями"

Іспанія вистраждала перемогу над "іранцями"
Кубок світу, група B, Іран - Іспанія. Фото: Depositphotos

Добрий вечір всім фанатам футболу! Зовсім скоро розпочнеться матч другого туру групи B, між збірними Ірану та Іспанії В першому турі, "іранці" несподівано переграли Марокко (0:1) та очолили квартет. А іспанці в першому матчі зіграли в бойову нічию з португальцями(3:3).

Португальці здобули перемогу в другому матчі та вирвалися вперед. Отже іспанцям тепер потрібна тільки перемога, щоб продовжити боротьбу за перше місце в групі. У випадку ж нічиєї або перемоги Ірану, іспанці ризикують пролетіти повз плей-офф.

Обслуговуватимуть цей матч:

Головний арбітр - Андрес Кунья (Уругвай)

Асистенти - Ніколас Таран, Маурісіо Еспіноза ( обидва - Уругвай)

Четвертий рефері: Хуліо Бащуанан ( Китай)

Стартові склади команд:

Іран: Бейранванд - Хаджсафі, Езатолахі, Пурліганджі, Ебрахімі - Ансаріфард, Амірі, Таремі, Хоссейні - Азмун, Резаеян

Іспанія: Де Хеа - Карвахаль, Піке, Рамос, Альба - Бускетс, Іньєста, Іско, Лукас Васкес, Сілва - Коста

Стартовий свисток!

3' Іспанці беруть гру під контроль, впевнено володіють м'ячем та поступово підходять до воріт суперника.

8' Іран не збирається грати на відбій, намагаються "принци персії" вибігати в контратаки.

13' Багато емоцій на полі. Гравці обох команд фолять та сперечаються з арбітром. Зовсім забули про ворота команди, моментів обмаль.

19' "Фурія роха" контролює м'яч на підступах до штрафного майданчика іранців. Однак ближче їх суперники не підпускають. Важко буде розкусити таку масовану оборону.

23' Половина тайму позаду. Цей матч дуже нагадує дві попередні сьогоднішні зустрічі. Одні атакують, інші відчайдушно обороняються. Не здивуюсь, якщо і підсумковий рахунок виявиться таким самим.

29' Класну комбінацію розіграли іспанці, вивели Іньєсту на ударну позицію, а він замість того, щоб пробити вирішив віддавати пас. Захисники вибили на кутовий. Після корнера Сілва пробивав через себе з лінії воротарського майданчика - вище воріт.

36' Іспанці продовжують контролювати м'яч. Володіння фантастичне: 19% на 81%. Але жодних дивідендів це їм не приносить.

40' Коста "випадково" наступив на ногу голкіперу суперника. Почалась штовханина на полі. Арбітр заспокоїв футболістів, поки без карток.

44' За тайм "фурія роха" не зважаючи на тотальний контроль м'яча, так і не створила жодного, по справжньому небезпечного моменту. Героїчно борються "персидські леопарди".

Перерва!

Статистика першого тайму:

Володіння: 18% - 82%

Удари (в площину): 2(0) - 9(1)

Фоли: 7 - 7

Другий тайм!

47' Другий тайм почався так, як і закінчився перший. Але чи вдасться іспанцями з такою грою пробити іранців?

49' Нарешті справді небезпечні моменти створила Іспанія! Тепер тягне Бейранванд удари іспанців. Стає цікавіше.

53' А от і відповідь "леопардів"! Ледь не забили вони, після розіграшу кутового. М'яч вдарився об сітку з зовнішнього боку, частина вболівальників вже затамувала подих, але ні.

54' Гооооооол! Нарешті! Іспанці не можуть - іранці допоможуть! Автогол! Іранці намагаючись винести м'яч влучили у власного захисника. Від Резаеяна м'яч залетів у ворота. 0:1

61' Гол забили іранці! Побігли святкувати, відсвяткували. Але, арбітр взяв паузу та почекав підказку від відеоасистента. За хвилину очікування, прийняв рішення не зараховувати м'яч. Чи то через офсайд, чи через гру рукою - не зрозуміло.

Після десятого перегляду відеоповтору, стає зрозуміло, що положення поза грою все ж таки було. Система VAR спрацювала абсолютно справедливо!

70' Оце так месиво! Після розіграшу кутового та удару по воротах м'яч застряг на лінії воріт іранців. На той м'яч кинулось по п'ять гравців з кожно ї команди, однак занести м'яч в ворота так і не вдалось.

78' Напружені будуть останні хвилини матчу. Іспанці витягують суперників на власну половину, щоб відкрити собі зони для контратак. А іранці нервують, грубо грають.

82' Класний шанс був в Ірану, щоб вирваи нічию. Але таремі після класної та точної подачі пробив головою вище воріт.

90' Доданий час почався, іспанці впевнено сушать гру.

Фінальний свисток!

Іспанія вистраждала перемогу над Іраном. Варто віддати належне "леопардам". Вони протягом всього матчу героїчно оборонялись та стримували "фурію". Але одна прикра помилка коштувала їм залікових балів.

Після двох турів Іспанія та Португалія мають однакову кількість очок та різницю забитих пропущених. Іран відстає від них лише на один пункт. Все вирішиться в останньому турі. Іспанія зіграє проти Марокко, а Португалія проти Ірану.

Зараз ви читаєте новину «Іспанія вистраждала перемогу над "іранцями"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути