неділя, 01 квітня 2012 16:25

"Гравці дуже хотіли сьогодні виграти" – тренер "Арсеналу"

"Гравці дуже хотіли сьогодні виграти" – тренер "Арсеналу"
Тренер "Арсенала" переконаний, що долю матчу вирішили активні дії на полі його підопічних. Фото: sportanalytic.com

Київському "Арсеналу" вдалося перемогти в складному матчі на виїзді з "Олександрією" завдяки великому бажанню канонірів не програти в жодному єдиноборстві. Про це розповів головний тренер "Арсеналу" Леонід Кучук в ефірі телеканалу "Футбол".

Феєричний початок другого тайму, за три хвилини – три голи. Що там відбувалося в ці хвилини? Чому такий сплеск активності тільки впродовж кількох хвилин?

"Так склалася гра. Ми просто намагалися в обох таймах відсунути гру від своїх воріт, бо знали, що суперник виграє багато єдиноборств на другому поверсі. З перших хвилин спробували пресингувати суперника на його полі. В принципі, нам це часто вдавалося, що фактично й вирішило долю матчу.

Наші гравці дуже хотіли виграти сьогодні. Було видно їхнє бажання не програти в жодному єдиноборстві. Грали дуже організовано й компактно, чим змушували суперника бігти до своїх воріт. Дуже добре грала лінія оборони, а також нападники, які постійно себе пропонували".

Ви сказали, що хотіли відсунути гру команди "Олександрія" від своїх воріт. Коли вам це вдавалося краще: в другому таймі чи в першому також було хороші моменти?

"Ми розуміли, що суперник налаштований по-бойовому, тому в другому таймі гра була більш агресивною. У першому команди грали обережно, як боксер, чекали хто зробить перший випад. Зробили ми, й у нас це вийшло".

Нагадаємо, у матчі 25-го туру української прем'єр-ліги столичний "Арсенал" на виїзді переміг ФК "Олександрія" з рахунком 1:2.

Зараз ви читаєте новину «"Гравці дуже хотіли сьогодні виграти" – тренер "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути