четвер, 09 лютого 2012 01:30

"Ігор Гамула створений для телебачення" - Олександр Денисов

"Ігор Гамула створений для телебачення" - Олександр Денисов

Екс-коуч ужгородського "Закарпаття" і діючий головний тренер молодіжного складу російського "Ростова" епатажний Ігор Гамула знайшов застосування своїх талантів на українському телебаченні. Тренер працюватиме на каналі "Футбол" ведучим ток-шоу "Один на один з Гамулою". Детальніше про це Gazeta.ua розповів директор ТК Олександр Денисов.

"Ігор Гамула за своєю природою створений для телебачення, - каже нам Олександр Анатолійович. - Можливо навіть більше, ніж для футболу. Будемо сподіватися, що у нього все вийде. Адже одна справа давати інтерв'ю на післяматчевій прес-конференції і зовсім інша прийти на телебачення, де є свої нюанси. Насправді, це важка робота, де досить швидко можна втомлюватися. Десь потрібно поміняти себе, а десь навіть поламати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Гамула вестиме ток-шоу на "Футболі"

Ігор пішов на досить сміливий крок, коли прийняв мою пропозицію. А моя ідея полягає у тому, щоб він вів програму самостійно. Людина ніколи раніше не мала подібного досвіду і тут раптом такий момент. Це не той випадок, коли буде група експертів, які про щось розмірковують чи потрібно коментувати матч.

Тут до нього приходить співрозмовник, а всі вони досить непрості. Перед Гамулою стоїть завдання цього співрозмовника розговорити, поговорити з ним на футбольні, навколофутбольні та життєві теми. Ми обговорювали з ним як це все може виглядати. Після кількох перших проб Гамула зізнався, що йому важко, але все це дуже цікаво. Він схоплює на льоту, те що від нього вимагають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гамула стане ведучим футбольної програми на українському каналі

Перед тим як ми оголосили про нашу співпрацю офіційно, ми вже провели кілька проб. Більш того, до цього моменту ми вже записали кілька програм.

Тепер Гамула з нами. Питання у тому, як це все виходитиме у нього надалі. Ми знаємо Ігоря Гамулу, як такого балагура. Тут, у зв'язку із поставленими перед ним завданнями, він виглядатиме по-іншому. Я вже говорив, що замість образу Гаріка Мартіросяна, ми хочемо отримати від нього такого собі футбольного Познера.

Додам, що це не гумористичне, а розмовне шоу, де на перший план, що цікаво, виходить не сам Гамула, а його гість. Вони у форматі тет-а-тет говорять про футбол, життя та про інші речі. Формат побудований дуже цікаво, ми самі його розробляли. Довго мучилися. Не буде такого, що у студії сидітиме Гамула і до нього приходить гість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Футбол" покажет Евро-2012 в HD

Програма складається з трьох частин, кожна з яких має дуже цікаву режисерську поставновку. Спочатку Ігор спілкується з гостем через ефірну студію, тобто він бачить свого співрозмовника на екранах, а той тільки чує Гамулу. Після цього він заходить у студію, але не сідає відразу, а починає походжати навколо свого стільця і паралельно вести розмову з гостем. У третій частині Гамула таки сідає, необхідний контакт вже налагоджений.

Як мені здається, це трохи незвичайно. Тут питання до Гамули, який ніколи не працював на ТБ, а ми відразу перед ним таке завдання поставили. Мало того, що він має говорити з гостем, так ще потрібно працювати через екран, ходити, потім сидіти. Ми відразу почали ліпити з нього повноцінного ведучого".

Гамула відразу прийняв вашу пропозицію чи брав час на роздуми?

"Насправді це ми тягнули довше звичайного. Ми договорились з Ігорем у вересні-жовтні минулого року. Причому він достатньо енергійно сприйняв мою ідею. Цей формат вже існував у наших головах, залишалось визначитися з ведучим. Моя ідея полягала у тому, щоб ним став Ігор. Потім розпочався підготовчий період. Через технічні причини він трохи затягнувся. Тим не менше у січні ми вже почали втілювати його у життя".

Чи не розглядали ви на роль ведучого кандидатуру ще одного епатажного тренера?

"Натякаєте на Віталія Кварцяного? У нього зараз складний період у зв'язку з останніми новинами, які трапилися в його житті. Він також може пожартувати від душі, але зараз він навряд чи склонен до спілкування з пресою".

Наскільки випливає з ваших слів програма виходитиме у записі?

"Звичайно. Такі програми не розраховані на прямий ефір. Справа у тому, що тут він взагалі не потрібний. Це не програма, яка висвітлює оперативні новини.

Наприклад, в одній із програм в гості до Гамули прийшов Олександр Заваров. Вони розмовляють як старі друзі - "що ти думаєш про те, а що ти думаєш про це і так далі".

Хто ще крім Заварова вже взяв участь у записі програми?

"Поки я цього не скажу. Хай це буде інтригою".

Коли ток-шоу дебютує на екранах?

"Старт програми запланований на перший чи другий тиждень березня. Декілька програм вже записані, але є ще питання постпродакшина, монтажа і багато чого іншого. Додам, що програма виходитиме раз на тиждень, тобто кожного тижня Гамула буде разом з нашими глядачами".

Зараз ви читаєте новину «"Ігор Гамула створений для телебачення" - Олександр Денисов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути