середа, 20 лютого 2013 19:54

"Ідейє готовий зіграти проти "Бордо" - Блохін

"Ідейє готовий зіграти проти "Бордо" - Блохін
"У "Бордо" є перевага - 1:1 у Києві" - Блохін ФОТО: dynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін розповів про кадрову ситуацію у команді напередодні матчу киян з "Бордо" у Франції в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи. Перша гра в Києві завершилася внічию 1:1.

"Ідейє готовий взяти участь у завтрашньому матчі, травм у нас немає, - цитує Блохіна "Чемпионат.com". - У "Бордо" сильні фланги, але "Ліон" у матчі чемпіонату зумів їх нейтралізувати. І ми теж постараємося це зробити. У "Бордо" є перевага - 1:1 у Києві. Нам же доведеться йти в атаку з перших хвилин матчу".

Голкіпер "Динамо" Олександр Шовковський, який відновився після травми, оцінив шанси своєї команди і свої перспективи взяти участь у грі.

"Я вже працюю у загальній групі, - передає слова Шовковського "Чемпионат.com". - А чи вийду я в складі, вирішить Олег Блохін. Як оцінюю шанси "Динамо"? У футболі не завжди перемагає той, хто на ходу. Виграє та команда, яка реалізовує свої моменти. Впораємося з цим завданням - пройдемо "Бордо".

Додамо, що матч "Бордо" - "Динамо" відбудеться у четвер, 21 лютого, о 22:05. Пряма трансляція на телеканалі ТРК "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Ідейє готовий зіграти проти "Бордо" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути