середа, 11 листопада 2009 15:22

"Хотів, щоб "Металург" і "Шахтар" грали у фіналі" - Воробей

"Хотів, щоб "Металург" і "Шахтар" грали у фіналі" - Воробей
Сьогодні, 11 листопада, визначилися учасники півфіналу Кубка України. Донецький "Металург" зіграє з "Шахтарем", а сімферопольська "Таврія" їде в гості до луцької "Волині". Півфінальні поєдинки складаються з однієї зустрічі і заплановані на 24 березня 2010 року.

Участь у жеребкуванні взяв найкращий бомбардир в історії Кубка України - Андрій Воробей. Нападник "Арсенала" отримав від прем"єр-ліги в подарунок пам"ятну відзнаку. Після жеребкування футболіст відповів на питання журналістів.

- Які у вас враження залишились від жеребкування? Було відчуття, що у ваших руках долі команд?

- Трошки хвилювався. Я не витягав кульки - тільки поклав їх у посудину і помішав. Я не винен (Сміється). Для когось я буду хорошим, для когось поганим. Я дуже радий, що мене запросили. Для мене це великий плюс.

- Ваш рідний "Шахтар" зіграє в донецькому "дербі", а луцька "Волинь" може вам сказати дякую за можливість пробитися в єврокубки. Прокоментуйте будь-ласка півфінальні пари.

- Я б хотів, щоб донецький "Металург" і "Шахтар" грали у фіналі. Ці команди зараз показують хороший футбол і рівень фіналу відповідав би рівню цих колективів. На жаль, хтось з них до фіналу не дійде. Характеризувати пари не буду. Півфінали складаються з однією гри і хто виграє незрозуміло. "Шахтар" може програти, донецький "Металург" може виграти. Про другу пару дуже складно говорити. Луцька "Волинь" вже досягла значного результату – дійшла до півфіналу. Якось незвично буде бачити їх і фіналі, тим не менше я бажаю їм удачі, щоб вони також пройшли у фінал.

- Може команда Кварцяного створити сенсацію?

- Чому ні? Вони гратимуть на своєму полі, їх будуть підтримувати рідні вболівальники. Це важливий фактор. На "Волинь" не буде тиснути результат, на відміну від "Таврії", яка грає рангом вище.

- За яку команду будете вболівати?

- За "Шахтар". Півфінали пройдуть навесні, але на даний момент "Шахтар" сильніший.

- Хто стане переможцем у парі "Волинь" - "Таврія"?

- Важко сказати. Гра покаже, хто з цих команд сильніший.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Хотів, щоб "Металург" і "Шахтар" грали у фіналі" - Воробей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути