вівторок, 21 січня 2014 12:13

Хей сподівається на реванш з Володимиром Кличком

Хей сподівається на реванш з Володимиром Кличком
"Кличко б'ється з суперником, про якого я ніколи не чув" - Девід Хей ФОТО: gorodokboxing.com

Екс-чемпіон світу у двох вагових категоріях 33-річний британець Девід Хей поки відмовляється давати конкретні коментарі щодо того, чи повернеться він на ринг чи все-таки остаточно завершить кар'єру.

Однак його недавні коментарі свідчать про те, що Хей не розлучився з думкою повернутися на ринг і вдруге зустрітися з чемпіоном світу за версіями WBA (Super), IBF і WBO в суперважкій вазі 37-річним українцем Володимиром Кличком.

"Я не хочу зараз концентруватися ні на чому, окрім як на тренувальному залі і повернення в повноцінну форму, - цитує Хея WBN. - Я насправді не знаю (чи повернуся для бою з Кличком). Але іноді бокс - це кумедна гра. Ти думаєш, що у тебе немає шансів, а потім конкретна ситуація несподівано падає тобі в кишеню.

Бажаю удачі Володимиру Кличку в його наступному поєдинку. Хоча він б'ється з суперником, про якого я ніколи не чув. Сподіваюся, він виграє, збереже здоров'я і буде битися ще багато років. І до того часу, коли моя рука не одужає, сподіваюся, я зможу отримати реванш".

Зараз ви читаєте новину «Хей сподівається на реванш з Володимиром Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути