субота, 10 жовтня 2015 18:09

"Хачеріді має сам з собою поговорити" - Ребров

"Хачеріді має сам з собою поговорити" - Ребров
"Хачеріді підводить не просто команду, а всю країну і всіх українських уболівальників" - Ребров dynamo.kiev.ua

Після контрольного матчу між київським "Динамо" і дніпродзержинською "Сталлю" (4:0) головний тренер столичної команди Сергій Ребров відповів на питання журналістів.

Чи залишилися ви задоволені діями вашої команди у цьому матчі?

- Задоволений. Провели важливу гру. Нам зі "Сталлю" не так просто було грати недавно у рамках чемпіонату України. Радий, що хлопці отримали навантаження, зіграли на нуль і забили досить багато голів.

Кранчар забив красивий м'яч, а Теодорчик не тільки повернувся на поле, але теж відзначився голом. Як оціните гру цих виконавців?

- Радий за Теодорчика! Тому що я бачив, як він переживав, коли повернувся в розташування команди після реабілітації і знову почав відчувати біль. Зараз я бодай бачу посмішку на його обличчі. Це дуже важливо. Теодорчик - це футболіст, який заслуговує того, щоб бути у нашій команді, заслуговує того, щоб грати. І я дуже радий, що він сьогодні забив гол. Це, у першу чергу, додасть його впевненість у власних силах.

Що стосується Кранчара, то, він поки ще не набрав своїх колишніх кондицій, і йому непросто. Зараз він грає на багатьох позиціях, і це справжній професіонал: виходячи на тренування або матч, він завжди робить те, що ми від нього вимагаємо. На жаль, поки кондиції не дозволяють йому грати в офіційних матчах. А що буде далі, подивимося.

А Теодорчик готовий до виходу на поле в офіційних матчах?

- Він всього три дні тренується! Радий, що він сьогодні зіграв і забив м'яч - для цього були всі передумови, враховуючи, скільки моментів ми сьогодні створили. Але Теодорчик поки не готовий на сто відсотків. Сподіваюся, що він набере кондиції протягом найближчих днів.

Сидорчук та Хачеріді через дискваліфікацію не зіграють за збірну в матчі з Іспанією. Вони повернуться в розташування "Динамо" раніше решти збірників?

- Так. Сидорчук сьогодні був на матчі, заходив у роздягальню.

Чи плануєте ви бесіду з Хачеріді на тему його поведінки у матчі з Македонією?

- Важливо, щоб Хачеріді сам з собою поговорив. Я не бачу сенсу знову про це з ним розмовляти. Тим більше, мова йде про такий рівень, де він підводить не просто команду, а всю країну і всіх українських уболівальників. Сподіваюся, Женя дорослішає і з роками розуміє ту відповідальність, яка на нього покладається. Покладається усією країною! Напевно, він зараз сам переживає, але, повторюся, важливо, щоб він сам все зрозумів. Ми то можемо йому доносити очевидні речі знову і знову, але не завжди це сприймається.

А як вам загалом виступ динамівців у складі збірної України у матчі з Македонією?

- Мені сподобалося. Збірна України грала практично, як "Динамо": в одного опорного. Мене це приємно здивувало. А перемога над македонцями, думаю, заслужена. У першому таймі хлопці грали більш академічно, але після перерви стали діяти більш впевнено і, найголовніше, в підсумку здобули три очки.

Які подальші плани у вашої команди? Адже, по суті, ви вже починаєте планомірну підготовку до матчу з "Шахтарем".

- Ті футболісти, які залишилися в нашому розташуванні, тренуються в штатному режимі і вже готуються до гри з "Шахтарем". А поки будемо вболівати за наших збірників: сьогодні - за Португалію і Велозу, завтра - за Австрію і Драговича, Хорватію і Віду, післязавтра - за нашу збірну. Коли ж всі хлопці повернуться в розташування команди, то вже в повному складі продовжимо готуватися до поєдинку з "гірниками".

Вас влаштовує нинішня конкуренція в "Динамо" на позиції форварда?

- Мене влаштовує конкуренція не тільки на цій, а і на всіх інших позиціях. Я радий, що вона є. При такій конкуренції ростуть практично всі футболісти команди. Наведу приклад Віди. У порівнянні з минулим сезоном, зараз видно, наскільки людина хоче конкурувати, грати і своєю роботою доводити претензії на місце в основному складі.

Зараз ви читаєте новину «"Хачеріді має сам з собою поговорити" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути