середа, 16 січня 2013 18:28

Гвардіола стане тренером "Баварії" - офіційно

Гвардіола стане тренером "Баварії" - офіційно
Гвардіола очолить "Баварію" з літа 2013-го року ФОТО: facebook.com

Колишній головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола влітку 2013 року очолить мюнхенську "Баварію". Про це повідомляється в офіційному твіттері німецького футбольного клубу.

Контракт Гвардіоли з мюнхенцями почне діяти перед сезоном-2013/14 і розрахований до 30 червня 2016 року. Чинний наставник мюнхенців Юпп Хайнкес завершить кар'єру після закінчення нинішнього сезону.

Хосеп Гвардіола залишив "Барселону" після закінчення минулого сезону. Свою відставку він пояснив необхідністю відпочити від тренерської роботи. З "Барселоною" Гвардіола двічі перемагав у Лізі Чемпіонів, а також три рази поспіль вигравав чемпіонат Іспанії.

Протягом останніх декількох місяців повідомлялося, що іспанець може з наступного сезону очолити один з клубів англійської прем'єр-ліги, а також італійський "Мілан". Крім того, в якості можливих місць роботи Гвардіоли називалися збірні Бразилії та Чилі.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола стане тренером "Баварії" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути