пʼятниця, 17 серпня 2018 13:18

Держава повинна вселяти в спортсмена впевненість у завтрашньому дні - Продивус

Держава повинна вселяти в спортсмена впевненість у завтрашньому дні - Продивус
Володимир Продивус. Фото Facebook.com

Президент Федерації боксу України Володимир Продивус анонсував свою участь в установчих зборах Громадської спілки діячів фізичної культури і спорту.

Крім бізнесмена і спортивного функціонера, у зборах брали участь голова фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" Віктор Корж, президент Федерації сучасного п'ятиборства України Ігор Панін, президент Федерації біатлону України Віктор Бринзак, президент Асоціації спортивної боротьби України Ельбрус Тедеєв.

"Вважаю, що саме держава повинна ще на етапі формування спортивної особистості вселяти в людину впевненість у своєму завтрашньому дні! Професійний спорт - досить специфічна, виснажлива для організму діяльність, яка приносить безумовну користь державі у вигляді пропаганди здорового способу життя серед молоді, підняття загальнонаціонального духу серед уболівальників...

Мета діяльності організації - правовий захист вітчизняних спортсменів. У планах і співпраця з органами влади з питань створення такої правової бази в країні, при якій соціальна захищеність спортсменів мотивувала б батьків талановитої молоді підтримувати своїх дітей у бажанні стати чемпіонами світу, а не відмовляти їх від цього! "- зазначив на своїй сторінці Facebook президент Федерації боксу України.

Голова ради директорів корпорації "Прем'єр-Фінанс" Володимир Продивус очолив Федерацію боксу України в 2008 році. З 2015 року - член Виконавчого комітету Міжнародної асоціації любительського боксу (AIBA). У 2017 році переобраний президентом Федерації боксу України.

Зараз ви читаєте новину «Держава повинна вселяти в спортсмена впевненість у завтрашньому дні - Продивус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути