Ексклюзиви
пʼятниця, 24 вересня 2010 10:55

Голкіпер "Шахтаря" усиновив хлопчика

Голкіпер "Шахтаря" усиновив хлопчика

Футбольний клуб "Шахтар" і фонд Ріната Ахметова "Розвиток України" офіційно оголосили про початок нового етапу соціального співробітництва в рамках проекту "Сирітству - ні!"

Також під час презентації проекту стало відомо, що голкіпер "Шахтаря" Рустам Худжамов усиновив хлопчика.

"Все починалося досить банально, як допомога дитячому будинку. Але потім, побачивши цю дитину, ми зрозуміли, що вже не зможемо від неї відмовитися, і вона поїде з нами, - сказав новоспечений батько. - З м"ячем він не розлучається цілими днями, та й мене активно втягує у свої ігри. Не знаю, як щодо воріт, але, звичайно, я хотів би, щоб він пов"язав своє життя з футболом".

"Хрещеними батьками Жені, якому на початку жовтня виповниться 5 років, стали дружина капітана "Кривбасу" Олександра Максимова і гравець "Шахтаря" Разван Рац. Батьки дружини поставилися до усиновлення позитивно, а мої - насторожено, - сказав воротар "Шахтаря". - Але це рішення нашої сім"ї, і ми приймали його разом з дружиною. По суті, жодна інша думка мене не цікавила, а батьків просто поставили перед фактом".

За словами Худжамова, ніхто з товаришів по команді поки не взяв з нього приклад, але деякі сказали, що замислюються над цим.

"Можливо, я дійсно став для них прикладом", - цитує голкіпера офіційний сайт клубу.

Своїх біологічних дітей у Рустама та Стели поки немає, але й подібне поповнення в родині планується.

"Знаєте, легше стати батьком, якщо ти готуєшся до цього дев"ять місяців. А коли дитина так ось різко з"являється - трохи складно перебудуватися. Але в результаті все добре виходить!" - сказав Худжамов.

За матеріалами Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер "Шахтаря" усиновив хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути