пʼятниця, 02 вересня 2016 16:32

"Гловацький – боксер з Ліги чемпіонів. Але Усик має перемогти" - Віталій Кличко

"Гловацький – боксер з Ліги чемпіонів. Але Усик має перемогти" - Віталій Кличко

Поляк Кшиштоф Гловацький - найсильніший суперник серед тих, з ким досі зустрічався Олександр Усик. Таку думку у коментарі gazeta.ua висловив колишній чемпіон світу з боксу Віталій Кличко.

"Мені цей поєдинок нагадує бій проти британця Хербі Хайда в червні 1999 року, - каже Кличко. - Це був мій перший бій за звання чемпіона світу на професійному рингу, я полетів до Лондона битися з чинним чемпіоном. І несподівано для багатьох нокаутував Хайда вже в другому раунді. Факт - це найсильніший суперник для Саші в його професійній боксерській кар'єрі. Гловацький - боксер з Ліги чемпіонів. Але як раз такі бої і дають зрозуміти справжній рівень боксера. Впевнений - Олександр, для якого це теж буде перший бій за звання чемпіона світу на професійному рингу, завершить поєдинок яскравою перемогою"

Поєдинок Усик-Гловацький відбудеться 17 вересня у Гданську, Польща. Читайте всі новини про цей бій завдяки прес-туру в Гданськ, який організовує бренд "Хортиця".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко приїде в Польщу на бій Усик-Гловацький

Зараз ви читаєте новину «"Гловацький – боксер з Ліги чемпіонів. Але Усик має перемогти" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути