середа, 29 квітня 2015 21:30

Гладкий приніс перемогу "Шахтареві" у кубоковому матчі з "Дніпром"
13

Фото: shakhtar.com

Дніпропетровський "Дніпро" на своєму полі поступився у першому матчі 1/2 фіналу Кубка України проти донецького "Шахтаря".

Перший тайм більше скидався на бої без правил. Мало не кожне протистояння на полі супроводжувалося свистком арбітра. Більше в грубості досягли успіху гравці "Дніпра", а єдину жовту картку в перші 45 хвилин побачив перед собою "гірник" Тарас Степаненко, який грубо врізав ззаду по ногах Руслана Ротаня.

З небезпечних моментів біля воріт обох команд можна згадати лише штангу після удару Тейшейри і красивий обвідний удар від Коноплянки.

А коли вже команди думками були в роздягальні, Олександр Гладкий проявив своє бомбардирські чуття і замкнув подачу з кута поля.

Другий тайм почався з пенальті у ворота "Шахтаря" - Ракицький не за правилами підкотився під Ротаня. До точки підійшов Селезньов і вдарив прямо по центру, П'ятов ногами дістав м'яч.

"Дніпро" продовжив шукати щастя біля воріт суперника, але всі їх спроби розбивалися об захисні редути "Шахтаря".

Кінцівка поєдинку пройшла за невеликої переваги "Шахтаря". Бразильці, які вийшли на заміну, додали команді активності попереду, чого не скажеш про заміни Мирона Маркевича.

"Дніпро" - "Шахтар" - 0:1

Гол: Гладкий (45)

"Дніпро": Бойко, Федецький, Дуглас, Гуйє, Матос, Чеберячко (Калініч, 64), Канкава, Лучкевич (Ксьонз, 46), Ротань, Коноплянка, Селезньов (Шахов, 75)

"Шахтар": П´ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Фернандо (Фред, 58), Тейшейра, Дентіньо (Тайсон, 67), Марлос (Дуглас Коста, 72), Гладкий

Попередження: Матос (69), Дуглас (90+6) - Степаненко (26), Ракицький (48), Кучер (50), Фред (65)

Зараз ви читаєте новину «Гладкий приніс перемогу "Шахтареві" у кубоковому матчі з "Дніпром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути