четвер, 11 березня 2010 19:34

Газзаєв розповів про конфлікти в "Динамо" і свій кавказький характер

Газзаєв розповів про конфлікти в "Динамо" і свій кавказький характер

Сьогодні, 11 березня, на базі "Динамо" в Конча-Заспі пройшов День відкритих дверей. На імпровізованій прес-конференції головний тренер команди Валерій Газзаєв розповів про...

...конфлікт з Олегом Гусєвим

- Якщо завтра хтось не потрапить в основний склад команди, то вважайте, що у нього конфлікт з Газзаєвим (сміється). 17 березня Олег відправиться на обстеження. Проблеми з коліном у нього тягнуться ще зі зборів.

...конфлікт з Гораном Саблічем

- У головній будівлі бази живуть гравці основного складу. Решта футболістів мешкають в будівлі, яка знаходиться поряд. І виключень за колишні заслуги ми не будемо робити ні для кого. Та і цих заслуг не так вже і багато. За останні два роки Сабліч зіграв лічені матчі і при цьому справно отримує зарплату. Ми не проти, щоб він займався на базі, - будь ласка, на території вісім тренувальних полів.

...штрафні у виконанні Шевченка

- Не можна робити висновки по одному матчу. На жаль, в Андрія не завжди вдаються штрафні удари, але у матчі з "Кривбасом" саме після удару Шевченка переможний гол забив Вукоєвич.

...трансфер да Сілви

- Цей гравець відповідає вимогам команди по правому захиснику. З "Іллічівцем" він грав після двох тренувальних днів у команді. Як на мене, свій дебютний матч відіграв на хорошому рівні. Йому ще потрібен час на адаптацію.

...бразильський захист "Динамо"

- Загалом я задоволений грою захисту. Ми пропускаємо менше за всі команди Прем"єр-ліги і це хороший показник. Звичайно не обходиться без огріхів, адже всі наші захисники молоді і тільки починають грати на високому рівні. До початку наступного сезону ми сподіваємося створити по-справжньому боєздатний колектив.

...ігрову кризу в команді

- Останні результати команди, особливо матч з "Іллічівцем", нас не влаштовують. Це можна назвати ігровою кризою. Але якість самої гри і принципи, які ми намагаємося прищепити команді є правильними. Коли є проблеми з реалізацією, то про результат говорити складно. У Маріупольському матчі не обійшлося без суддівської помилки. Спочатку арбітр зафіксував офсайд, якого не було, в епізоді з Нінковичем за рахунку 0:0, а потім зарахував гол Зозулі забитий з офсайду. Загалом я задоволений своїми підопічними.

...збірну Росії

- Мій контракт з клубом діє ще 2,5 роки і я маю намір його відпрацювати.

...кавказький характер

- Я нікуди його не подіну. Я там народився і люблю свою батьківщину.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв розповів про конфлікти в "Динамо" і свій кавказький характер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути