неділя, 20 січня 2013 18:11

Газзаєв поважає думку Блаттера, але від чемпіонату СНД не відмовиться

Газзаєв поважає думку Блаттера, але від чемпіонату СНД не відмовиться
Газзаєв не згоден з думкою Блаттера про чемпіонат СНД. Фото: sovsport.ru

"Поважаємо думку Блаттера, але жодних порушень законів ФІФА та УЄФА не бачимо" - Газзаєв

Глава оргкомітету об'єднаного чемпіонату СНД Валерій Газзаєв заявив агентству "Р-Спорт", що не вважає, що ідея організації турніру порушує закони ФІФА та УЄФА.

Президент ФІФА Йозеф Блаттер заявив на прес-конференції в Санкт-Петербурзі, що ідея створення чемпіонату СНД йде врозріз з принципами ФІФА, а тому президент РФС Микола Толстих повинен зберегти чемпіонат Росії і забути про неї.

"Блаттер - дуже шанована у футбольному світі людина. І ми поважаємо його думку, але, тим не менш, не вважаємо, що наша ідея про організацію об'єднаного чемпіонату порушує закони ФІФА та УЄФА. Коли наша ідея буде відпрацьована, тоді ми представимо документи на розгляд і затвердження в усі національні і міжнародні федерації", - сказав Газзаєв в телефонній розмові.

Глава оргкомітету чемпіонату дав зрозуміти, що відмова від ідеї організувати чемпіонат СНД "виключена". "Ще раз підкреслю, ми нічого не порушуємо", - сказав він.

Газзаєв повідомив, що, тим не менш, поки з керівництвом ФІФА та УЄФА ніхто з оргкомітету турніру не розмовляв.

"Поки в цьому немає потреби - це тільки ідея, причому гарна ідея. Але спочатку треба все узгодити, зараз йде процес обговорення. Коли ми підготуємо документи, позначимо формат, регламент, проект чемпіонату, загалом, уточнимо всі нюанси об'єднаного чемпіонату, тоді будемо обговорювати детальніше", - зауважив співрозмовник агентства.

Газзаєв пояснив, що приблизна дата, коли будуть готові документи, ще не визначена. "Ми активно займаємося цією роботою", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв поважає думку Блаттера, але від чемпіонату СНД не відмовиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути