середа, 18 січня 2012 11:51

Газон варшавського стадіону укладуть після церемонії відкриття

Газон варшавського стадіону укладуть після церемонії відкриття

Футбольне поле Національного стадіону у Варшаві буде готове після урочистої церемонії відкриття головної польської арени на Євро-2012.

Як запевняють керівники Національного центру спорту країни (NCS), трав'яний газон на новозбудованому об'єкті буде постелений до першого матчу, який пройде тут вже 11 лютого. В цей день на "Народовому" в поєдинку за Суперкубок Польщі зійдуться варшавська "Легія" та краківська "Вісла".

"Газон має бути готовий напередодні 10 лютого, адже на цей день заплановано передматчеві тренування команд", – прокоментувала речник NCS Дарія Куліньська. Водночас, вона запевнила, що незважаючи на проблеми з рухомим дахом стадіону, гра пройде за комфортних умов. "Футбольне поле на Національному стадіоні із підігрівом. Тож навіть якщо піде сніг, він буде танути", – сказала Куліньська.

Нагадаємо, відкриття останньої євроарени пройде у Варшаві 29 січня. В урочистій розважальній програмі – виступ відомих польських музикантів, театральні постанови тощо.

 

 

 

Зараз ви читаєте новину «Газон варшавського стадіону укладуть після церемонії відкриття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути